E.E

har inte blivit mycket skrivande på sistonde,. har varit i spanien. Det var riktigt kul. kommer väll skriva mer om det i något annat inlägg har inte orken til att skriva om det just nu. Veckan efter att vi varit i spanien så hade vi besök från tjeckien så har varit fullt upptagen. Känns fett skönt nu, vi ska få vara lediga från skolan i en vecka nu sen tror jag att vi har påsk lov veckan efter det så kanske blir två veckor ledigt. Ska börja satsa på skejt nu igen. ser fram emot sommaren då man kan skejta vars man vill. När vi kom tillbaka till skolan efter spanien så kände man på en gång hur förbannad och spänd man bev. Då förstod man hur mycket man njöt av att vara borta från Umeå. I Umeå känns det som att man ständigt kollar sig runt och spänner sig för att man vet att vad som helst kan hända. Ska bli galet skönt att flytta från Umeå när man har gått ut skolan och fixat något jobb. Nu när jag väl är igång och skriver så är det väl lika bra att jag fortsätter om Spanien. 

Spanien. 
Vi flög först till Stockholm och stannade för att äta något. Sedan tog vi flyget vidare till Frankfurt. Där stannade vi i några timmar. På flygplatsen fanns det rök rum där man kunde gå in och ta sig en cigg. Något som Jag, Sandra och Amanda var tvugna att gör. Kanske har någon bild från det också, men det kommer isf senare. Efter att vi gått runt och kollat på flygplatsen i två timmar så skulle vi äntligen flyga til Barcelona. När vi kom fram så var klockan halv tolv. Alla var trötta och ville sova. Från flyget tog vi buss till skolan där eleverna skulle möta upp oss. Det var fett läskigt att gå fram till en helt random familj och börja snacka på engelska och spanska. Men när vi väl var framme där vi skulle bo fick vi ett eget rum att sova i. Lägenheten var hur fin som helst, kändes nästan som ett hotell. Jag och Amanda somnade nästan på en gång. Dagen efter så skulle vi upp klockan sju på morgonen och äta frukost. Sedan gick vi vidare till deras skola och mötte alla andra elever. Dom vi bodde hos gick in i skolan medans vi gick med dom svenska eleverna och kollade hur det såg ut i staden. Vi gick runt och kollade på byggnader och tog bilder. Efter en lång dag kom vi tillbaka till skolan och mötte upp dom vi bodde hos. Efter det gick vi hem snabbt sedan drog vi ut till en pub. Alla kom in eftersom att dom inte har någon åldersgrängs. Det var hur tråkigt som helst, vi hade ingen att prata med eftersom att alla snackade spanska. vi satt typ vid ett bord och tog några cigg. Vars man än skulle i Spanien så gick vi. Det var hur bra som hest, kanske fick lite kondis. När vi var hemma igen så åt vi middag. Dom åt alltid middag tio på kvällen. Jag och Amanda var så trötta så vi gick och lade oss på en gång. Men nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Resten av resan kommer upp senare, ska lägga in några klipp och bilder också. 
XoXo
Emma

E.E


Hej hej idag har jag ätit middag med familjen David och Emilio. Vi åt på en Thai resturang. Pappa kunde typ inte äta något eftersom att all mat innehöll ärtor eler bönor. Det kanske var lite fel eftersom att vi sa till dom som jobbade där innan att han inte tålde det. Men men,. Sen åkte vi hem och bestämde oss för att åka till Jessica med Amandam och Ardo. Där tog vi det lugnt och snackade. Blev lite trött mot slutet. Nu är vi hemma iaf ska se på en film med Emilio som vanligt. Imorgon ska jag, Amanda och Sandra åka till Spanien. Ska bli roligt att se hur fan vi kommer att klara oss dära. Tror ju inte att det kommer bli så mycket snack med spanjorerna dock.
Jag har upptäkt hur beroende och hur mycket jag älskar filmen Twilight. Jag lyssnar på alla låtar från filmen. Det spelar till och med ingen roll vad det är för musik. Filmen har fått mig att lyssna på klassisk musik.! Det är ju ett under. Till alla som inte har sett den så rekomenderar jag starkt att se den! löööööw it. Sitter just nu och lyssnar på en piano låt från filmen. Bella's lullaby- carter burwell.
XoXo
Emma


E.E

Tjo, idag har jag varit och åkt bräda i Vännäs. Det var roligt fast vi hann inte åka så många åk. Vi åkte bil dit med David och Amanda. Vi träffade Linn, Amandam och Jessica där. Det var roliga hopp och pucklar i skogen som jag och Amanda åkte i. När vi kom hem så Åkte Jenny,Fillip,David,Emilio,Pappa,Amanda och jag och såg på "Män som hatar kvinnor". Den var ganska seg i början men mot slutet så börjadde man fatta hur allt gick ihop. Filmen ska tydligen ha fått riktigt bra kretik. Kanska borde läsa boken. Pappa har tydligen läst alla tre böcker och tycker att dom är riktigt bra. Han som har skrivit böckerna ska vara från Umeå också, så det var lite roligt. När vi var hemma så åt vi mat och sen dushade jag. Nu är jag hemma hos Emilio, ska typ se någon film. Godnatt. 
XoXo
Emma

E.E

tjooo jag har märkt att ingen skriver i blogen längre. knaaaaaaaaaasssssss !
kom igen tagga bloggen dååå !
aja idag har jag iaf hängt med tjejerna och david / stevie. vi har varit på bräntbärget och åkt bräda. jag är lite full så det kanske inte blir så bra när jag skriver. men men det var mysigt vi var på bräntis och åkte bräda sen så tände vi en brasa och drack några öl! det var fett mysigt. Nu är jag hemma får äntligen vara med Emilio PUSSS! imorgon ska jag och familjen åka och se på bio. "män som hatar kvinnor". Tror att det kommer vara fett bra. Jag kan inte ens tänka tanken på hur mycket jag kommer sakna Emilio när jag åker till Spanien på söndag. Vi ska vara borta i en vecka och jag klarar inte en dag utan min babe. Kanske bara är fylle snack, men jag är inte så full." Sitter i källaren och lyssnar på Johnny cash nu naaaajs, ska kolla till min tvätt också
hej då sug ba**e:
XoXo
Emma

RSS 2.0