Long time ago

Nu är det mycket som har hänt och jag har inte ens orkat sätta mig vid en dator. Jag är så sjukt less på allt,. tur att jag har min älskling vid min sida som stöttar och finns där för mig. Blir så sjukt less, direkt jag sätter mig vid datorn och går in på facebook så börjar en kille skriva till mig som har stalkat mig i tre år nu..... finns inte ens ord. Vad ska man behöva säga för att folk ska sluta? SHIT. Men iaf, imorgon blir det att tagga till GBG! kommer bli sjukt kul tror jag. Jag måste hoppas på det bästa iaf. Kommer sakna sönder dig älskling. <3 Annars vad har hänt? Jo jag har nyss tagit studenten. Det var en underbar dag. Frihets känslan är ju galen. Best feeling ever. Jag lyckades dock inte skrika bort min äckliga röst,. too bad. Idag har jag varit iväg på arbetsförmedlingen. Måste skaffa mig ett liv snart känns det som. Eller som alla vuxna säger; Det är nu livet börjar! In my ass. Nee nu ska vi inte vara sånna! Det är sjukt hur tiden går fort. Nee nu äre fan dags att leva livet. LIFE HERE I COME! elr, GBG HERE WE COME! =)

Allt är fejk.

Nu ligger jag på min säng och dricker mitt kaffe. Det var sjukt länge sedan jag sov hemma nu. Pappa blev sjukt glad när har hörde att jag skulle komma hem och sova. Han har varit själv för länge nu. Imorgon är det Studenten! Jag är nog den enda "studenten" som inte är ett dugg taggad på att gå ut. Känns som att jag lika gärna kan börja bygga min kista nu. Men något ska jag väl göra på studenten iaf hm. . . JO först blire skolan,. suck,, lär ju supa innan! sen blire att springa ut, sen åka skrinda med folk som jag inte ens ah vet inte vad tur att jag har Amanda! Bästa storasystern ever! <3 sen ska jag åka hem och fika med familjen. Äta middag osv göra mig klar. sen äre blankt-------Jag åker ner till Alex och super skallen av mig. Sen har jag biljett till studentskivan men vad äre för vits med att åka dit om det inte finns någon som vill åka med en? haha roligt liv. Eller joo de två bästa personerna i världen. Ni vet vilka ni är A AND A <3 Studenten är inte den enda händelsen den 10 Juni. Min älskling fyller 19 år! Vi får väl se vad för roligt vi ska hitta på. Jag har redan målat upp en hel bild i mitt huvud på vad jag vill ge dej. ;) För övrigt så MÅSTE JAG FÅ TAG I AMANDA nu. Fett dålig hon är på att hålla koll på sin mobil. Jag testade ringa på den sen hör jag hur den är här hemma hos pappa. Så Amanda om du vill veta så har du 6 missade samtal och tre nya sms två från MIG. Vi måste iaf ta oss till skolan så att jag kan få omformatera min dator. Den mår inte såå bra, sjukt seg. Annars känns det ganska pissigt just nu. Jag vill bara dra härifrån nu.

Fredag

Igår blev det utgång. Först åkte vi hem till Vahe och skulle kolla in hans nya lya. Den var hur najs som helst. Vi blev bjudna på GOD mat och MELON! smaskens det var! När klockan var runt halv ett så bestämde vi oss för att åka förbi Corona. Det var utförsäljning så det blev några öl. När det stängde så åkte vi tillbaka till Vahe för att fortsätta dricka lite. Jag blev trött så sjukt tidigt, eller tidigt kanske det inte var. Men jag somnade på hans soffa iaf, sen vaknade jag av att min älskling hade lyft upp mig i hans knä. Klockan var då runt fyra på morgonen och solen sken. Så vi tog taxi hem och somnade nästan direkt vi kom in genom dörren. Nu är det lördag så jag ska passa på att ge ett stort: GRATTIS TILL SANDRADEE 19 ÅR. Kolla in hennes blogg. www.sandrade.blogg.se seeyah

2Juni oturs dag,.

Idag är typ den "drygaste" dagen jag har varit med om. Först så måste jag stiga upp klockan nio för att åka iväg till skolan för att göra bort mitt sista spanska prov. Jag har ingen aning hur det gick, men hoppas på det bästa. Det blev lite bättre att Sandra var där och gjorde det tillsammans med mig =). Sedan skulle jag just ta en promenad till teg för att väcka Amanda. Då träffade jag mami! Jag följde med henne till hennes kontor och fick lite mat som jag skulle ta med mig till Amanda. Det var en trevlig liten promenad iaf. Love her! När jag kom hem till Amanda så låg hon och sov, så jag bestämde mig för att laga lunch till henne. Jag stekte bacon,ägg,svamp,macka och REDBULL såklart. När jag var klar så hade hon vaknat, men hon ville såklart inte äta min mat,. det slutade med att Rikki åt upp hennes mat. Vi ringde till Sandra och Sandra och åkte ner på stan för att möta dem. Vi gick runt på stan i det VARMA vädret och glassade. Det var trevligt att träffa Sandra p igen long time no see. Trevligt Trevligt. Jag, Amanda och Sandradee bestämde oss för att ta en tur förbi myrorna. SÅKLART när vi kommer fram till bilen så har vi ju fått BÖTER, för att biljetten har gått ut,. Men men sånt man får leva med i guess.. När vi väl har kommit iväg så står vi mitt på E4:an och ska köra när det blev grönt ljus. Då kör inte bilen utan bromsar istället! Så vi fick SOPPATORSK MITT PÅ E4:AN! pinsamt,. omg. Jag och Sandra sprang ut och PUTTADE bilen åt sidan där bussen stannar. Vi ringer runt och försöker hitta någon som kan komma och ge oss bensin, men ingen svarade eller hade tid. TILL SLUT får vi tag i MAMI! och hon åkta och köpte bensin till oss, HELT UNDERBAR! När vi tankat bilen och ska köra iväg så,. STARTAR INTE BILEN...! hmm,. så jag var tvungen att gå ut och spreja i bilens rör, och då startade den ÄNTLIGEN! =) så vi åker först till intersport för att ta ut pengar och kolla på skor snabbt. Amanda låser bilen, men jag glömde min plånbok i bilen. Så jag bad Amanda öppna bilen,. och vad gör hon, JO hon kastar dosan över mig så att det SLÅR I MARKEN.! och efter det så går det såklart inte att öppna bilen,. ,. ,. som tur var så hade amanda lämnat sitt fönster lite öppet så vi lyckades stoppa ner armen och öppna innefrån. När vi äntligen kom fram till myrorna så hittade vi inget. Så vi åkte hem,. GODNATT! =)

Måndag och öl.

Har haft en trevlig kväll idag. Vi drog ner till kajen och satte oss på båten och tog en öl. Snackade om hur det skulle bli i sommar och minnen. Det var trevligt, trevligaste jag har haft på länge.. Jag har sjukt mycket kvar i skolan vet inte hur jag ska klara av det. Sista inlämningsdagen för alla uppgifter har redan varit och jag har kvar typ fem uppgifter + tre prov! GRATTIS EMMA.,. MEN, jag klarade av alla TRE spanska proven som jag gjorde i veckan iaf :D super nöjd över det. Trodde verkligen inte att jag skulle klara dem. Nu sitter jag och väntar på att min babe ska trna klart och kollar på Two And A Half Man. Hur kul som helst! Seeyah

RSS 2.0