sprutor

Igår var vi upp till sjukhuset och fixade vaccin till Thailand resan. Jag Amanda Alex och Tina var där på läkarbesök och kollade upp vad vi skulle ta osv. Vi hade räknat ut att sprutorna skulle gå på 300kr ungefär. När vi hade bestämt oss för vilka sprutor vi skulle ta så fick vi reda på att det skulle kosta 900kr, för tre sprutor!! Det kändes verkligen i fickan om man säger så. Så där drogs det en tusenlapp av shopping pangarna,. Kändes ju lite surt. Annars gick det bara fin fint. Sprutorna gjorde såklart lite ont, men det får man leva med.



Tagga Halloween allihopa! Snart smäller det! =)

Shoppa..

Idag vaknade jag tidigt för att jag skulle åka till tandläkaren. Jag och Amanda var klara i tid och åkte iväg med gammbilen. När vi väl var framme vid sjukhuset så var det fullt med bilar överallt. Vi åkte runt i mer än en halv timma bara för att hitta en parkeringsplats. MEN såklart fanns det inte en enda plats?! Vad är ett sjukhus om det inte ens finns parkeringsplatser lixom? Vi åkte överallt, till och med till bb sidan. Men icket fanns det någon plats inte.

I remember Love <3

Annars har vi gjort allt för mycket idag. Vi har åkt runt och handlat in hur mycket inrednings grejer som helst. Så jag Amanda och Emmaj har fixat och trixat med Amandas och Davids lägenhet hela dagen. Vi är inte ens klara än. Men det blir sjukt vacker här iaf. Galet hur stor förändring det kan bli med lite nya saker.

Snart blir det Thailand. Nu är det bestämt att vi ska bo i en lägenhet i slutet av resan. Den är på 100kvm och hur fin som helst. Tagga Tagga!!



I'm moving on.

Rihanna- Stupid in love

Stupid in love
Oh
Stupid in love

Let me tell you something
Never have I ever
Been a size 10
In my whole life
I left the engine running
I just came to see
What you would do if I
Gave you a chance
To make things right

So I made it
Even though Katy
Told me this would be nothing
But a waste of time
And she was right

Dont understand it
Blood on your hands
And still you insist
On repeatedly trying
To tell me lies
And I just don't know why


This is stupid
I'm not stupid
Dont talk to me
Like Im stupid
I still love you
But I just cant do this
I may be dumb but
I'm not stupid

My new nickname
Is you idiot
(Such an idiot)
Thats what my friends
Are calling me when
They see me yelling
Into my
Phone

They tell me let go
He is not the one
I thought I saw your potential
Guess thats what made me dumb
He don't want it
Not like you want it
Scheming and cheating

[ From: http://www.metrolyrics.com/stupid-in-love-lyrics-rihanna.html ]

Oh girl, why do you
Waste your time
You know he aint right

Telling me this
I don't wanna listen
But you insist
On repeatedly trying
To tell me lies
And I just don't know why

This is stupid
I'm not stupid
Dont talk to me
Like I'm stupid
I still love you
But I just cant do this
I may be dumb but
I'm not stupid

Trying to make this work
But you act like a jerk
Silly of me to keep
Holding on
But the dunce cap is off
You don't know what you lost
And you wont realize
Till I'm gone, gone, gone
That I was the one
Which one of us
Is really done

Ooh
No
No
No no
I'm not stupid in love

This is stupid
I'm not stupid
Dont talk to me
Like I'm stupid
I still love you
But I just cant do this
I may be dumb but
I'm not stupid

I may be dumb but
I'm not stupid
In love


Thats just me.

Usch och fy, jag vill spy.

Fredagen var KUNG, grattis igen till Jessica. Först var vi på Wilmas och bubblade och drack. Sedan åkte vi hem till Jessica och lagade mat och piffade till oss inför krogen. Maten var hur god som helst och alla var sjukt hungriga. Efter maten så spelade vi "fia med hutt". Det var ju nästan kul.,. åkte dock ut först typ.



När vi var fulla nog för krogen så drog vi iväg till "Five". Det var galet roligt. Det var så sjukt länge sedan jag var ute. Så det var najs att få komma ut och träffa folk och shaka ass. Som många vet så var Nemo & Jocke från Kungarna av Tyrlösand i Umeå. Så vi var ju bara tvungna att försöka dra med dom hem till Jessica som ett avslut på kvällen. Vi lyckades inte med Nemo, som drog till hotellet på en gång. Som tur var så hade vi med oss en "vacker pingla" som lyckades dra med sig Jocke till Jessica. Så det var hos Jessica man skulle vara om man skulle vara någonstans denna fredag kväll. Så grattis igen Jessica!!

BIG HUGS EVERYBODY!


Halloween

Litet smakprov inför Halloween!



Äntligen har mina älsklingar kommit. Var bara tvungen att testa dom.



Min nya profil bild. Facebook.


Halkbanan.

Igår gjorde jag halkbanan. Påväg dit höll vi nästan på att köra på en älg. Den var skit stor!! Vi körde också hund och katt= köra om varandra. Ruuuligt..
Väl framme i Hörnefors fick vi legitimera oss. Sedan var det en timmes lektion om varför vi var där osv. Efter det fick vi åka till en mack/resturang och äta lunch. Förväntansfulla och nervösa åkte vi tillbaka till halkbanan och fick var sin bil. Vi fick sedan information om vad vi skulle göra och hur. Sen var det bara att invänta order och glida runt! , men det var dock inte lika kul som alla har sagt att det är...


Hösten 2010,.

shit vad länge sedan det var jag skrev i bloggen. Det har hänt sjukt mycket men inget intressant haha. Snart blir det Thailand för min, Amanda och Alex. ! Det kommer bli sjukt skönt att komma bort från Umeå till paradiset. Annars händer det inte mycket. Pluggar till körkortet för fullt. Men ligger efter som fan för att jag är så sjukt lat, nu när jag inte gör något på dagarna. Förhoppningsvis blir det bartender utbildning i Thailand. Då har man fått med sig något hem iaf. Förutom all shopping och solbrännan! OCH såklart alla minnen. OCH träffa släkten. Det kommer nog bli kung.

Jag har blivit helt kär i en mycket speciell låt!
Regina Spektor- Samson.
Sjukt vacker låt, älskar den.

Hejsvejs!

RSS 2.0