Söndag, vilodag

Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt mig att den skulle bli. Den började hur bra som helst, men ah blev sjukt trött. Så jag stannade hemma med Rikki när dom andra drog till stan för att kolla på modevisningen. Jag såg dock en bra film på TV. Vet inte vad den heter, men den var spännande. Idag blir det grillning med familjen. Jag är sjukt hungrig, är på teg just nu. Väntar på att pappa ska ringa. Jag måste fan fixa pengar på mobilen blir ju galen när jag inte har det. Imorgon åker min älskling iväg,. Kommer sakna du jätte mycket! Men iaf, nu ska jag passa på att göra klart alla skoluppgifter som jag har kvar. Om jag inte gör klart dom kommer typ hela skolan fucka sig, och det vill jag ju inte. Nu ska jag sätta på en film och vänta på telefonsamtalet! Seeyah

Kulturnatta

Idag är det kulturnatta! Jag är hemma hos David och Amanda just nu. Vi sitter och tar några drikar just nu. Senare ska vi åka in till stan och kolla om det är något intressant. Hörde att Nadja skulle sjunga! Jag dööör när hon sjunger hon är så sjukt grym. Hoppas bara att vi inte har missat henne. Vi fick just veta att vi hade missat alla som skulle vara på hip-hop scenen GALET! Vi ville ju se Pato Pooh. . . Nu väntar vi bara på att Jessica ska komma hit sen så ska vi nog dricka lite mer, sen dra vidare. Tidigare så har vi varit på ersboda och hälsat på Davids mamma. Hon är sjukt trevlig, kändes dock lite knas att jag följde med dit haha. För dom som inte vet om det så har jag haft lösenord på min blogg ett tag nu, men nu är jag tillbaka! Galet jag såg bara hur alla läsare försvann när jag skaffade lösen, från 107 läsare till 7, haha galet. Hade gött alla, fick just dåliga nyheter,. dryyygt

Soool

Idag blev det att sooola. Jag kom hem till pappa vid tre tiden och gick ut på althanen för att sola. Det har varit sjukt bra väder nu. Efter solningen så kom Amanda hem från Nydala. Vi gjorde i ordning taccos till middag. När det var klart var pappa hemma. Vi åt middag med farmor och pappa. Efter middagen kom Linn hem till oss. Vi kom fram till att vi skulle åka iväg och fiska någonstans. Amanda och Linn gick ut och grävde fram maskar. När vi hade fulla asken med maskar åkte vi iväg för att hämta David från jobbet. Sedan åkte vi iväg till Nydala. Rikki följde också med såklart! Vi fick ingen fisk, men det var några rackare som smaskade på masken! På kvällen så åkte vi till teg och gjorde en brasa för att grilla lite körv! När vi käkat upp korvarna så körde vi hem Linn. Sedan åkte vi hem för att sova. Lite av min njutardag!
BTW. Jag har äntligen hittat låten som jag har letat sååååå länge, det här är till dej Amanda.
Edward Maya & Vika Jigulina- Stereo Love
Hade gött people!

Love or Hate me, That is the question

Jag är sjukt trött idag, jag har sovit fett dåligt i natt. Jag har massor att tänka på. Blir bara helt förvirrad och utmattad att ens behöva tänka på saker som det inte kommer fram svar på. På torsdag ska jag operera käken igen,. Är fett nervös över det.
Peace.

sun is here again

Nu har hela helgen rullat förbi! Det har varit kanon väder som alla säkert sätt. Jag har inte gjort speciellt mycket. Jag har "bott" hemma hos Alex i helgen iaf. Det har varit skönt att vara för mig själv lite. I går fick jag ta hand om Rikki. Han var såå söt, det kändes som att jag hade en egen liten bäbis. Sedan fick jag besök av amanda och david bland annat. Vi satt och drack lite vin och kollade på gamla idol avsnitt. Det var trevligt. Nu är jag hemma hos Amanda och David och vi ska snart åka hem till pappa och åka iväg och käka någon middag. 
Ikväll vet jag inte vad som händer, men det kanske blir att hyra någon film och köpa lite goodis! =) Nu ska vi ta och röra på oss,
 see yaah later!  


Sparken

Då har man fått sparken! Nu blir det bara till att söka jobb. Jag ska kolla upp om det finns kvar platser på Bostaden som jag kan få. Då blir det att jobba som städerska i sommar iaf. Sen efter det får jag väl se vad det blir.
Nu medans Alex är i Stockholm så ska jag få bo i hennes lägenhet. Det ska bli kung att få vara där ett tag så jag kan vara själv ett tag. Saknar Alex, kan du komma tillbaka? Snart ska jag iaf traska iväg till stan. Tänkte att jag kanske får lite kondition på vägen! Det behövs verkligen! Jag kanske får lite energi då också, Har känt mig fett död på sista tiden.
Måste bara säga tack för alla kommentarer jag har fått och då menar jag de som haft en mening, men snälla det behöver inte bli bråk. Det är bara onödigt, det är verkligen det SISTA som behövs.
Nu ska jag packa lite saker som jag ska ta med mig, sen blire att traska iväg! Kanske ska ta med mig någon film också.
JUSD! det blir lite bilder också, bilder på kändisar. Nu och då.
Miley Cyrus
Janice Dickinson

Angelina Jolie

Leonardo Dicaprio

Eminem

Pamela Anderson

P.Diddy & Snoop
Och sist men inte minst Michael Jackson


Hare gött!

Gamla Bilder



Byggnaderna,. underbart

faster.

Pappa med sin gräshoppe drink

Så tur jag har! Enda dagen jag inte orkade följa med ut och äta så blir alla magsjuka pga maten, medans jag beställde hem en pizza istället och läste! =)

Rakpermanenta håret! passa på när det är superbilligt.

UNDERBARASTE mamma, dricker coola i påse.

Amanda och jag, nyklippta!

Småkusinerna i Thailand.



Faster Susanne kyler sig i skuggan.

JAG redo och klar att ,. jaa? decka på flytmadrassen

Vacker bild på Susanne

Amanda fläschar med sitt nya nagellack.

Eftersom att det var runt jul tid så hade dom såklart pyntat palmerna! 

Råkade somna på den där madrassen i en timma sedan när det var dags för middag så märkte jag att jag hade bränt mig ganska rejält, men det vare värt! 

Någon privat ö som vi inte fick stanna på,. Där ska jag bo en dag! 

Jag och faster Jenny i poolen. 

Rida elefant var ju en självklarhet! 

Alexandra och Adam.

Faster Jenny och Amanda på den största elefanten, bara för att dom var så envisa så fick dom betala sitt pris! mohaha. Deras elefant gick in i en träd fullt med myror som började attackera dom. Och eftersom att dom inte kunde sitta stilla i vagnen så ramlade hela sitt grejen ner hahaha. synd. =)

Min "morfar" han är läskig :O går alltid runt med sin "lilla" mage och ser sur ut, men han är riktigt fin person även om jag inte förstår honom :D 


Jag och Amanda glider fram med vinden. 

En vanlig kväll utanför våran bungalow. 

Lite julaktigt  var det ju! 

Jag och Susanne på den sötaste elefanten, som gillade att klia rumpan mot träd.

Och som sagt, den stora stygga elefanten! 

På flygplatsen i Umeå,. 

Galen byggnad i Hong Kong

Släkten ihop tryckt i en bil =)


Lilla Pon blev ledsen när vi skulle åka,. 

solnedgångarna var helt underbara.



Älskar dej Mamma <3

Fett stor pool.


Ad Astra Per Aspera <3



Less,.

Jag är så sjukt less på allt just nu,. Visst dagarna har sina bra stunder. Jag är bara så trött på allt. Jag vet hur alla tycker och känner och alla vet desamma om mig. Hoppas bara att allt tar ett slut snart. Jag vill gå vidare med mitt liv, vara lycklig och kunna njuta av sommaren som kommer. Vill bara att skolan ska ta slut någon gång så jag kan lägga mig ner och andas. Kanske njuta av livet. Tycker att det är intressant hur människor beteer sig. Jag kanske skulle ta och läsa någon bok om social psykologi.. Då kanske man skulle få lite svar på vad som egentligen är rätt och fel här i livet. Nog om mitt "intressanta" liv. 

Seeyah in another life.  


RSS 2.0