E.E

Hej Hej.
Idag har jag väl inte gjort så mycket. Jag vaknade klockan sex på morgonen. Som vanligt steg jag inte upp förens sju. Sen blir det att stressa iväg till jobbet som vanligt. Det är galet skönt att jag bara har två dagar kvar nu, sen kan jag leva livet. Det har inte blivit så mycket intressant att skriva nu heller. Det beror nog mycket på att jag inte gör så mycket, är för det mesta bara på jobbet, sen åker jag hem till Emilio. Idag har jag dock hunnit med att sola lite. Dock behövs det inte eftersom att jag blir så brun när jag är ute och jobbar hela dagarna. Det har varit extra jobbigt att jobba idag pga det varma vädret. Jag känner verkligen hur slutet närmar sig. Sen ska jag leeeeeeeva liiiiivet. Seeeyaah later ;) 
XoXo
//Emma

E.E

Tjohopp!
Hej hej äntligen har jag börjat fatta att det är sommarlov. Nu är det bara en vecka kvar av jobbet, sen är jag fri. Jag har försökt ta så många bilder som möjligt, men jag brukar inte vara så duktig på det. På midsommar var vi först hemma med familjen och åt middag. Efter att alla kände sig mätta så åt vi jordgubbar och grädde gööödens! Eftersom att det var midsommar så passade vi också på att lira lite kubb. Vi körde killarna mot tjejerna. Vi vann bara en match av tre, så man kan ju lätt säga att vi sög. Tråkigt men sant. 

dsc00597

Sedan började vi förfesta hemma hoss Sanna. När alla kände sig redo gick vi vidare hem till Musa. Där var det mer drag och fullt med folk. Tråkigt nog så kände jag mig inte så hemma på festen, så jag åkte hem till Emilio ganska tidigt. Emilio kom och hämtade mig med moppen som vanligt. Vi åkte hem till honom och tittade på Southpark! J
Jag har faktigst börjat bli riktigt inne i det nu. Serien är kung. 

Igår passade Sanna, Amsterdam, Amii, David, Emilio, Steve och jag på att åka till Bettnes. Sanna hade en stuga där som var hur fin som helst. Vi tog med oss massor med godis och chips mm.. korv.. Vi gick ner till stranden och gjorde upp en eld. Där satt vi och lyssnade på musik och grillade korv. Det var hur mysigt som helst. Innan vi åkte därifrån så gick Amii, Sanna och jag ner till havet och doppade fötterna. Det var kallt i vattnet, efter bara några sekunder hade man tappat kännseln i fötterna, så vi gick upp ganska snabbt. Runt halv tolv åkte vi hem och sov. 

dsc00615

Idag åkte vi hem till Susanne, min faster och kollade på hennes barn. Hon kom hem från sjukhuset tidigt idag, så vi passade på att åka dit och titta hur allt var. Det måste ha varit den sötaste ungen jag har sett. Jag blir helt galen när jag ser så söta barn. Jag vill bara hålla i den och titta på den. Man blir så galet barnslig när man är runt barn också. Efter att Sussanne bjudit oss på tårta så gick Amanda, Alex, David och jag ner till sjön och doppade fötterna. Vattnet var varmt och solen sken. Det har varit en mysig dag. Nu har vi just ätit grillat som jag ÄLSKAR. Jag känner mig mätt och belåten. Jag är också på hur bra humör som helst, just för att jag känner mig så fri. Jag älskar sommaren. Nu går jag bara och väntar på alla roliga saker som vi alla kommer att hitta på tillsammans. 

dsc00625dsc00619

Hoppas att alla får en underbar sommar, för det tänker jag ha! =)

XoXo
//Emma



E.E

Tjoho.
Nu har jag börjat jobba. Jag tycker att det är ett slappt jobb, men arbets tiderna är ganska jobbiga. Jag jobbar från halv 8 på morgonen till halv fem. Jag är jätte morgon trött så jag brukar ha det ganska svårt att ta mig upp, men när jag väl är uppe och har åkt iväg så flyter det på. Jag har jobbat i en vecka nu, har bara två veckor kvar. Det känns skönt att ha något att se fram emot. Det som tvingar mig upp på morgonen är nog att jag tänker på pengarna jag ska få och allt roligt man kommer kunna göra för dom. Emilio brukar också tjata på mig så att jag verkligen kommer iväg till jobbet. 

Det har inte varit så bra väder hittills. Jag hoppas att det klarnar upp när jag har jobbat klart så att jag kan bada och sola mycket. Det har varit många funderingar på om att åka till Göteborg. Får se om det kommer bli av. Jag hoppas det. Vi tänkte åka till Liseberg och åka för fullt, kommer bli hur kul som helst. Det blir att ta bil dit. Kommer också bli lite av en upplevelse. 

Oh No, Gossip Girl har slutat. Det är ju katastrof. Vad ska man nu göra på en rengnig söndag. Sen har One Three Hill också slutat och idag dog Issie i Greys Anathomy också. Shit nu blir det till att hitta någon ny serie att kolla på. Kanska ska ta och kolla in Privilage.  

Snart har jag och Emilio varit tillsammans i ett år. Det känns spännande. Det är mitt andra serriösa förhållande jag har med någon. Jag minns hur mycket jag har kämpat för Emilio ibörjan när vi inte var tillsammans. Det var både bra och dåliga tider. Men när vi äntligen fick det att fungera så var jag lyckligaste människan på jorden. Jag hade äntligen fått min prins. Det känns också bra att saker går sakta för oss. Sakta men säkert! 

Den bjuder jag på. 
Hur ska man kunna veta när det är rätt tillfälle att säga att man älskar någon? Jag har ingen aning. Jag vet inte ens hur man ska få fram att man är tillsammans eller inte. Men jag antar att det kommer med tiden. 
XoXo
//Emma

E.E

Heej Heej. 
Brännbollsyran. 
Det måste ha varit den softaste dagen i mitt liv. Först satt vi och drack i solen och kollade på Pahkala som skulle spela. Deras lag var ju lätt slappast. Dom sprang runt med en cigg i munnen och softade bara. Dom förlorade dock alla sina matcher, men jag diggade dom iaf. Senare på kvällen blev det lite tjafs också, men det löste sig ganska snabbt. Vi åkte sedan ner till stan och hängde ett tag innan dom andra skulle inte på området på kajen. Jag åkte sedan hem till Emilio. Jag somnade ganska snabbt efter att jag lagt mig. 

Vi var i full stämning hela kvällen. Dom som saknas på bilden- Eve,Emma,Sanna,jessica
XoXo 
// Emma 

E.E

Tjoho.
Igår var jag och tjejerna/David och åkte lite karuseller. Det var det roligaste jag har gjort på länge. Jag älskar känslan innan karusellen startar. Man sitter bara fastspänd i tre fyra minuter, sen startar den lite lätt och man känner hur det börjar pirra i magen. Efter att man har fått upp farten till max så känns det som att man kan flyga. Allt snurrar och man bara skriker allt man kan. 

Nu är det dags att börja jobba. Det känns ganska surt eftersom att vi just ska få sommarlov, sen måste jag upp ännu tidigare för att ta mig till jobbet. Dubbelt så långa dagar också. Jag menar jag orkar inte ens ta mig till skolan så hur fan ska det gå nu. Jag måste bara tänka på att jag måste ha pengarna. 

XoXo
// Emma

Hejsan

Hej, var ett tag sedan man skrev! men har precis börjat på min egen blogg kolla in min alldeles egen sida!

amandanicolina.blogg.se

RSS 2.0