Corona

Igår var vi på Corona och skakade rumpa. Det var faktigst den enda gången som jag tycker att krogen har varit riktigt rolig. Träffade många gamla kompisar. Mest överaskad blev jag när Amanda, min bästa kompis sen så långt jag bara kan minnas, hoppade fram. Det var nog det roligaste på kvällen, måste bara påpeka att hon har blivit en riktig göteborska nu. 

Vi förfestade hemma hos Jessica det var livligt. När vi stod ute på balkongen och rökte så såg vi att det körde förbi tre polisbilar, två brandbilar och en ambulans i full fart. Idag läste jag att det hade hänt en olycka på sandbacka vägen som ligger något kvarter bakon vårat hus. Två personer hade omkommit. Jag får en dålig känska i magen när jag hör att det är ungdomar som har gått bort så snabbt. Allt jag kan säga är R.I.P.

Ska tillägga att jag och Jessica flummade oss framför hennes webcam också, ska försöka lägga upp bilderna. Måste bara försöka få henne att skicka dom först.

Hejsvejs.


Jag tycker att Corona har en mysig bar.


Köra

Idag var jag ute och övningskörde med pappa, det var hur kul som helst. Det var första gången jag fick vara ute och köra på vägarna. Tyckte att det var läskigt, men det gick riktigt bra. När jag var ute och körde på Ersboda var det en räv som var ute och sprang på vägarna. Jag blev lite rädd till början men det gick bra till slut.
Insåg igår att min blogg är väldigt ful. Måste göras något åt den NU. Jag har aldrig fattat hur man fixar och trixar med kodningen. Någon som kan hjälpa mig?
Det var länge sedan jag var inne på bloggen och skrev något nu. Ska försöka ägna lite mer tid åt den, men blir så less när jag ser hur den ser ut.
Har också insett att jag inte ägnar någon tid till mig själv nu för tiden. Förut brukade jag alltid skriva dagbok och rita. Nu har jag inte skrivit i min dagbok på flera månader. Jag har inte fått något ritat heller, vilket jag tycker är synd eftersom att det var något som brukade göra mig glad. Det känns som att det inte finns tid för sådant längre.
Hittade några gamla bilder på mig från tiderna då mina syskon använde mig som modell. Tycker inte själv att jag var det, och ser verkligen inte det snygga/ fina i bilderna. Men här kommer dom iaf...
Måste också påpeka att jag trodde att jag var tjock på dom här bilderna. Det tog lång tid för mig att inse att jag var smal.
FACE.
Jag och syster Amanda, tiden då vi trodde att vi var något djur?
Tack och Hej!

Några bilder från dom bra tiderna.


Krogen Krogen

Någon sprang gråtandes in på toaletten.
Någon startade bråk.
Någon stog kvar gråtandes i ett hörn.
Någon fick pepparspray i ögonen.
Någon blev utslängd.

Mycket hände på så kort tid, men vad kan inte hända på KROGENKROGEN!!!
Början av kvällen var helt underbar. Vi åt hemma hos Jessica och grattade henne. Efter maten och lite dricka så var det dags att ta sig ut till limosinen. Väl inne på krogen så passade vi på att sjunga "ja må hon leva" på scenen, läskigt men roligt. Men ingen kväll är tillåten att sluta utan drama och bråk. Jag kan bjuda på att det var jag som blev utslängd,. inte det roligaste pga mitt dåliga humör efter allt kaos. Men skälet till att jag blev utslängd var att jag höll i en kompis öl som var in smugglad. Skulle inte direkt kalla mig själv "värsta brottslingen". Det var bara dumt gjort.

Blev inte mycket sömn heller, hade ingen nyckel hem så var tvungen att ringa och väcka min farmor klockan fem på morgonen. Kändes lite taskigt, men som tur var så blev hon inte sur, utan istället glad för att vi skulle sova hemma.

see yah all


RSS 2.0