Saknar så mycket.

Sjuka saker händer med mitt liv. Saker som jag måste ha någon att prata ut med om. Just därför behöver jag Amanda. Men hon är ju såklart inte här när man behöver henne som mest,. Har ingen aning om vad jag ska göra. Jag är fett förvirrad just nu. Det känns som att mitt liv står helt stilla. Och det är inte en bra känsla.

Något bra är att jag har börjat köra nu.! Och det går helt ok, trodde att det skulle bli svårare än jag trott. Vilket det blev också men det klarar jag! Jag hörde att Statoil på teg söker arbetare också. Vilket jag nappar på direkt. Måste fixa mitt cv fort! Alex i neeeeed help!

KOM HEM AMANDA!!

(ÄLSKLING RING MIG!)

vad har hänt?

Mina dagar har sett ganska tråkiga ut just nu. Jag har inte gjort mycket alls, mest slappat.. Men lite har vi hunnit med iaf! Jag har varit en sväng till Betnäs med Amanda, Eve, Barre, David och Arkan. Bilder kommer senare! Vi grävde ner Barre och Arkan i sanden och gjorde dem super vackra! =) sedan spelade vi lite volly boll ,. vet inte hur det stavas.. Vi har också bott hemma hos pappa och farmor medans dom varit i Stockholm. Så jag hade hela pappas villa för mig själv och min älskling, och Amanda och David hade farmors villa. Hur najs som helst, jag skulle lätt kunna bo sådär en dag! Så i stort sätt har jag och Amanda varit "hemmafruar" i villorna. Det innebär också mycket bakande och matlagning! =) Ska bara påprka att Amandas mini dator är fett skön att skriva med! Grymt najs dator.

Hade gött !


Lite sommar bilder.

Nu är min bajskorv här och drygar,.

RSS 2.0