E.E

God morgon, Nu sitter jag på skolan. Skulle ringa till Sandra men har inte hennes nummer. Nu fick jag ett sms där det stod, "kom du till skolan på projekt tiden? / sandra" mjaa, antar att hon inte är här.. Har inte pengar på fitt mobilen heller så kan ju som inte göra så mycket. Har inga cigg heller, damp. Sitter i ett grupprum, pallar inte gå upp och sätta mig i klassrummet! Försöker då Sanna att svara på msn, men verkar inte som att hon kommer göra det. Sanna har en plan på vad vi ska göra ikväll. Hon vill att alla ska bli så fulla att vi deckar i slutet av kvällen. Hennes anledning är att vi inte har druckit på två veckor nu. Det är king, och ska som sagt firas! Ska bli roligt att se om kvällen ens blir av. 

Idag är det typ sommarväder. Solen skiner och det känns inte ens kyligt ute. Nu känns det som att sommaren är  påväg. "Bra väg påväg" som man brukar säga.

Nee, nu börjar jag känna mig lite lonley...Vafan gör jag på skolan? 
Nee, snart går jag hem till Emilio         0-o
Nee fan asså, hemma är det typ kaos. Fråga mig inte varför. 
Ajaa får väl se om Linn blir min räddning för dagen. 
Hade braa!
XoXo
Emma 

E.E

Hej hej, dagen har varit konstig. Jag gick och la mig halv fyra så orkade verkligen inte ta mig upp på morgonen. Hade sovit hela dagen innan efter att jag varit i backen med Sandra och Alex. Det var fett kul oj vad man blev sugen på att åka till Hemavan. Men iaf jag orkade inte ta mig upp idag, så jag sov. Nu har jag typ just vaknat så det känns inte så jävla ra. Kommer typ inte kunna sova inatt heller! Måste verkligen ta mig till skolan imorron. Jag och Alex ska åka och skejta idag får väl se hur en går. Väntar bara på att pappa ska komma hem och dampa på mig för att jag inte var i skolan idag. Orkar verkligen inte det. Känner mig fett sliten. Kanske blir en kick när jag skejtar. Men men annars då,.hmm vill vara med Emilio. Får väl se hur det blir med det.
Jag har fått ett nytt sim kort nu också så jag har samma nummer. Så det skulle vara bra om jag fick allas nummer. Just nu har jag bara Sandra p och Sanna.
Nu måste jag frächa till mig. Hörs senare kanske.
XoXo
Emma


Jag och Alex i parkeringshuset i sommar! Sakna.

S.P

haha va hände med bloggen?

IDAG gott folk har jag varit med emma och alexandra i Bygdsiljum.
Amie var sjuk så alex fick ta hennes plats.
STÖRT skön dag,
as bra väder (min bön till den magiska kraften däruppe funkade)
haha sjukt, jag och emma åkte in i skogen, för att hitta ett spår som vi såg några åka på, haha nÄMen de va pudersnö så vi fastnade och sket helt enkelt i att ta oss upp, så vi tog en cigg med solen i bländades i ögonen och snö fulla kläderna, UNDERBART?!?!

Nej de här var en sån värd dag!

tjingeling (?) // pahkala

S.D

och vad hände med bloggen?

S.Å

hallåja!

måste bara börja med att säga att jag är helt föräälskad i min nya ponny Nirvana! Hon är sjukt svår att rida men tror då jag lärt mig kommer det här att bli riktigt bra! så blir tävling nästa helg om det blir som det är tänkt.

idag har det då varit skola hela dagen och nu ska jag plugga matte för jag har tydligen prov imorgon som inte känns alltför taggat ;p

E.E

Tjo, idag har jag inte varit i skolan. Sov hos Emilio i natt, Amanda ringde imorse klocknan nio och sa att hon skulle vara hemma idag för att hon var sjuk. Kände då att det blev as jobbigt. Vi hade två lektioner idag. Matte och företags ekonomi. Jag har inte pluggat något på provet så det känndes ganska jobbigt att ens åka dit. Nu är jag hemma iaf. Emilio följde med, han var jätte snäll idag. Han har köpt cigg till mig och hjälpt mig att flytta ner mina saker till källaren. Så nu är lägenheten typ klar, fattas väl bara att jag ska sätta upp någon spegel. Det suger dock att jag kanske inte kan ha alla kanaler här nere. Vet inte om det finns något uttag till kanalerna. Funderar på vars man ska kunna röka, känns lite riskabelt om man ska röka under fläkten. Den som vill får järna komma och hälsa på! =) Perfekta stället att ta några drinkar och sitta och snacka med tjejerna. Egen toalett och "kök". Ne nu ska jag göra någon mat.
XoXo
Emma

SP

Jag hade fan planerat att gå till skolan idag. Men de kändes JÄTTE jobbigt när jag vaknade imorse.
haha brukar alltid vara asduktig på att gå till skolan å skratta o dryga med sandra, men inte idag inte. ledsen

Sen så måste jag ju ta fram lite grejjer tills imorgon :O haha vafan, vet inte ens vars min bräda är :D
men de löser sig nog.  sen har vi geografi läxförhör idag, kändes drygt jävla tungt att gå dit å görare när jag inte tränat ett piss.. som vanligt.

TJAAAAAAAAAAAAA!

  

va fan vi HÖRS heij!

S.D

Har ett sjukt drygt hål nu, börjar inte förrän vid 2. Har företagsekonomi prov och har inte pluggat ett skit. Det är typ ingen på skolan nu heller Amanda och Emma har inte kommit. Har försökt säga till Sandra att hon ska komma hit så vi kan skratta eller bara dryga men hon vägrar. Sitter helt själv i klassrummet för alla andra är på idrotten vilket jag inte pallar hah, har inte varit på idrotten på hela 2an.

Hoppas på att Ankan kommer ikväll redan, känns som att det var fett längesen ja va med systra mi! Är ledig imorgon så blir att umgås med henne imorgon iaf, fåse vad vi ska hitta på.



 Jag är äckligt less på vinter och snö, vill ha sommar nu!!

SP uppdatering

jaha,, ja om 5 dagar flyttar min bror ifrån oss också.. då blire bara jag och pappsen kvar då, så vi kanske också ska flytta. inget bestämt än, men blir ju lättare med markplan när lillen kommer, de är circus 13 veckor kvar tills dess.
Men orkar inte väntaaa!

Sen på tisdag nu i veckan, har skolan friluftsdag, jag, ami och emma åker till Bygdsiljum, och för er som inte vet är de en slalom backe.. haha oj vad jag kommer suga på brädan nu efter att inte ha åkt på 2 hela år!
Men ändå å grymt skojj, och se emma och ami dra till med über skillzen. Tror att dom är grymma fan!
och hoppas moder-natur eller nån magisk kraft där uppe som styr de här jävla pissvädret, kan förslagsvis ge oss fint väder på tisdag 24/2 !!!

Dagens citat: ljug aldrig!




S.D

Jag och Sandra sitter fortfarande vid datorn, så vi har planerat att ta en promenad. Vi har bara rört oss till och från ballkongen idag så känns som att det är en bra idé. Efter det blir det nog att göra en kladdkaka, underbart tjockt hah.
Sen fåse vad kvällen erbjuder. hejsålänge!

S.D


HAHahahahah!!
Skrattar lika mycket varje gång!!

SP tidsfördriv

1. SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA.
2. KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA.
3. ANVÄND SÅNGTITELN SOM SVAR PÅ FRÅGAN.
1. Hur mår du idag? electric avenue
2. Kommer du långt i livet? take u there
3. Hur är skolan för dig? out of cold
4. Vilket är ditt livs themesong? drop it like it's hot
5. Vilken är din livshistoria? betongbarn
6. Hur ser din framtid ut? hand up dirty
7. Hur blir din morgondag? den sanna kärleken
8. Vad är det bästa med dina vänner? the first cut is the deepest
9. Vilken sång beskriver dig bäst? leva's polka
10. Hur ser ditt liv ut just nu? follow through
11. Vilken låt kommer att spelas på din begravning? bilen
12. Hur var du som barn? le parkuor
13. Vem kommer du gifta dig med? patrick och lillen (vifta med händerna)
14. Hur ser världen på dig? bli dum
15. Vad tycker dina vänner om dig? my own war
16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? perfekt world
17. Kommer du någonsin få barn? rocka röven ur svenska folket
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? lägg ner ditt vapen
19. Hur blir du igenkänd av folk? avondale
20. Vilken är din livsfilosofi? golddigger
21. Vad tycker dina föräldrar om dig? halleluja
22. Tycker andra att du är attraktiv? thats gangstah
23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon? pleasure man

haha lite roligt faktiskt :)
utmanar mina brudar på bloggen

annars då, jo jag och sandra sitter nu här på söndagen och som i vanlig ordning så gör vi absolut ingenting, går ut och röker med jämna mellanrum.
Så därför tyckte vi att de var dags att gå ut och röra på oss, så blir en prommis kring stan.
Snackade med Amanda nyss och allt som allt spenderade vi drygt 500 spänn var (inte inkluderat de bi blev bjudna på) haha full som ett as i VANLIG ordning ;)
haha Har alltid så fruktansvärt skojj med Ami på krogen, vi klickar lixom :D
Elsarey!
Puss/pahkala


S.D

Jag och Sandra klev upp vid 11 idag och käkade frukost. Efter det har vi bara suttit och drygat vid varsin dator kollat på tattoos osv. Hittar aldrig någon som jag blir riktigt nöjd med...Iaf igår så softade jag och Sandra bara i vanlig ordning, riktigt skönt. Vi skrattade och sen slog vi på en film men somnade rätt snabbt. Det blev ingen solning igår så fåse om jag orkar pallra mig dit bort och göra det idag istället. Senare ikväll måste jag plugga har prov imorgon och jag kan ingenting, sjukt drygt med företagsekonomi! ja det var det jag hade o säga just nu
hEj

A.E

I Fredags  - blev det krogen med sandra P. Vi softade först på Maxim och drack några goda drinkar sedan for vi vidare till x3m. Lyckas alltid bli sjukt lyckat när jag far på krogen med dig sandra! Haha alltid lika roligt ;D aja vi träffade Amanda Det och hennes kompis sandra där hehe lite roligt ändå, sandra o sandra o amanda o amanda ! Vi 4 dansade hela kvälllen sjukt roligt lyckades även spendera 2500kr under kvällen :O sinnessjukt! Jag och pengar är farligt, dom försvinner riktigt fort. Sen lyckades jag tappa rösten också kunde knappt prata. Var lite förskyld innan men i mitten av kvällen var min röst helst förstörd.. ;p Men det blev en riktigt lyckad kväll iallafall :)

Sedan igår på lördagen - Vaknade och hade fruktansvärt ont i halsen, fortfarande lite hes också. Men jag steg upp och följde med linn till stan så jag emma och linn gick runt och jag märker att ett par skor som jag vela köpa sjukt länge på dna är på rea och det är exakt det jag gått och väntat på! Men jag testar dom och börjar fundera på om dom sitter så snyggt ändå. Har så svårt att hitta skor som passar mina ben, jag vill att dom ska sitta tajt runt vaden, men de gör dom sällan, bara på shanta sitter skorna perfekt men dom har aldrig min storlek längre. Eftersom att jag har rätt så stora fötter storlek 39 ibland även 40 på sko storlek. Riktigt störande. Men bestämde mig för att inte köpa dom iallafall, har bestämt mig för att försöka spara så mycket pengar som möjligt till i sommar då jag ska fara utomlands! :) Senare på kvällen for vi förbi på en fest, men var verkligen inte på festhumör kände mig bara sjuk å ville fara hem, så var där 5 minuter sedan for vi hemmåt och köpte skräckisar.

Idag är det Söndag -  Idag har jag bara legat i sängen, känner mig inte frisk alls. Har ont i halsen och hosta. Så blir nog bara att ligga hemma idag och knapra halstabletter. ;p

 That's how we like it ;]



Herråå / amie

E.E

God morgon ! Igår skulle Amanda,Jessica,Marlene,Sanna,Jossan,jag och David åka till en fest. Det skulle tydligen vara mycket folk där. När jag,Amanda,Sanna och David kom fram till busshållsplatsen där vi skulle möta resten såg vi hur det kom ut en klunga folk från ett område. Dom flesta visste vilka det var, men det var några vi inte kände igen. Folket rörde sig mot hållplatsen och stannade där. Vi satt en bit ifrån i bilen och väntade på att dom andra tjejerna skulle komma med bussen. När dom kommit fram till oss så pressade alla in sig i bilen och skulle just köra ut. Men då ser vi att det kommer en ambulans. Vi stannar då för att den ska vänta just framför bilen. Sen ser vi hur den kör till folket som står i busshållsplatsen. Vi stannade för att se vem dom skulle plocka upp. Det var en tjej som hade druckit för mycket. Hon kunde knappt stå på benen, alla andra hjälpte till att hålla upp henne. När vi kollat på dom nog länge så rörde vi oss mot festen. När vi väl kom in så vare typ "kaos". Om man ska beskriva det med ord så säger jag bara "en etta 40 pers". Man kunde knappt stå någonstans. Vars man än gick så var man tvungen att stå "ihoptryckt" med alla andra. Själv stod jag typ i ett hörn. På festen var det dock många bekanta. Många som jag har umgåts med förr. Kändes fett konstigt att träffa dom igen, blev bara konstig stämning. Alla var fett fulla också, man bah åkey. haha ne men..

Jag,Amanda,Sanna,Jessica och David bestämde oss för att åka iaf. Vi var där i tio min. Så vi gick och satte oss i bilen och dunkade iväg. Det var fan mer stämning i bilen. När vi lämnat av Sanna och Jessica i stan så parkerade vi och gick upp till Emilio ett tag. Där hade jag och Amanda jävligt roligt av ingen anledning alls. Amanda åt mint tabletter så det rök ur munnen.

När vi flummat klart hos Emilio så åkte vi vidare till nattöppet och köpte tre filmer. Amanda och David satsade jävel på att ha skräck kväll. Klockan var ju då halv ett så det var ganska sent. Vad mer då,... JA jusd det var en läskig gubbe inne på nattöppet. Han var typ 70 år, hade lite uteliggare stil på kläderna. Han var blek och kollade inte ens på filmerna, han kollade bara runt om sig på alla människor. Det kändes typ obehagligt. "Men off we go" vi satte oss i bilen Amanda backade ut den, sedan tog David över och körde.

När vi kom hem så gjorde jag och Amanda nudlar, det var mums, fast ganska onödigt. Kände hur mätt man blev efter några tuggor. Sen gick jag iaf och lade mig på min säng och kollade på "Herkules". Hann inte se så mycket innan jag somnade dock. Nu ligger jag här framför datorn igen vill att "One tree hill" ska börja NUUU. Orkar inte vänta. Vill vara med Emilio också, galet enda dagen jag inte sover hos honom och jag saknar honom redan. Aja hadebraa fokes!
XoXo
// Emma


tjoo
sitter nu på sandbacka hos amie och emma.. väntar på att amie ska bli klar.. segare människa får man leta efter ;P


vi skulle egentligen mötas på stan men eftersom att amie låg och sov och emma inte lyckades väcka henne pallrade jag mig hit och tjatade på henne ett bra tag..  nu efter ett bra tag står hon faktiskt och sminkar sig ;p good girl! haha.

igår tog bara jag, sandra och emma det lugnt hemma hos emilio eftersom att sandra och amie stack på x3m ;p och då orkade inte vi tagga nååt. sandra ringde mig när hon hade kommit ut på krogen och ja, fullare människa får man leta efter.. jag svär! ;P men du är söt gumman.

förresten är jag helt förälskad i min nya ponny nirvana! hon är sååå söt :D

hola / sanna

S.D

hejje
Väntar på att Sandra ska komma hit.. Vi ska troligast fara och sola. Efteråt blir det nog bara att softa hemma hos mig med film osv kanske lite popcorn också hhe. Känner verkligen inte för att dra ut ikväll eller så. Har laddat upp med några filmer så d blir nog bra. Ska ta och käka lite mat nu, d blir kyckling och ris!! fett gott. Ja just det, såg klart eden lake idag. Jag blev äckligt störd på ungjävlarna. Kan inte säga att den är jättebra precis, jag blev mest irriterad.




Jag vet att jag skriver kanske om d mest ovärda men mitt liv blir inte mer spännande!! ;O

SP

TJO,, igår varte krogen för mig och Ami, först några drinkar på Maxim och hade ett mysigt samtal, sen drog vi på x3m och söp ännu mer, jo jag raggade upp 2 drinkar till mig och ami av en kille jag känner sen tidigare :D haha aas kul
 de suger att vi alla inte kan fara tillsammans, men inom sinom tid, eller vad man nu säger.
Jag blev iallafall redlöst full, haha men helvette så kul jag hade, de är ju så skojj att dansa!
Vi blev hämtade av David sen, och han skjutsade hem mig, sen ringde Pelle och kom å sov hos mig. hehe

Idag så for jag på Patriks match, (holmsund - Böle), där 2 av mina klasskompisar spelar så de var ju lite kul.
Tråkigt nog så hann vi bara se första perioden, för vi skulle fara och se när syrran spelade mot Boden, som kändes lite viktigare.
och de var en GRYMT skön match, satt och skrek hela tiden, Ersboda vann ju såklart ;) så de var skönt.
De blev mycket bilkörning för mig idag vilket är posetivt. :) om jag snart ska ta körkortet! när de nu blir.

Ikväll så blire nog att fara till Dellta, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men lär ju se vad de blir.

pusss/ pahkala



E.E

Tjo igår gick Jag Sandra och Sanna hem till Emilio och Davd på stan. Där såg vi på tv (hanibal). Den var bra. Vi tog också en folköl var, ganska ovärt. Det var planerat att vi skulle dricka men Sandra p och Amanda åkte på X3m. Och vi är ju som inte 18 så vi kunde inte följa med, det sög. Men det blev en myskväll istället. Efter filmen så åkte Sanna och Sandra hem. Jag sov över hos Emilio. David var kvar tills han skulle hämta Amanda klockan 02.00 på krogen. Alla var as trötta så jag somnade typ på en gång. På morgonen kom pappa förbi och frågade om jag skulle med hem. Jag sa då att jag inte skulle det eftersom att jag skulle på stan med Amanda,Linn,David och Emilio. På stan spelades det musik, det var dock lite depp musik. Efter att Amanda och Linn shoppat så körde vi förbi på OBS en snabbis, sen åkte vi hem. Nu sitter alla på sina rum och kollar på Britneys dokumentär på tv. Den är riktigt bra något som rekomenderas att se. Tycker att det är ganska sjukt hur galet det har blivit för henne. Allt faller på plats när man ser filmen. Tycker att det är bra gjort av henne att göra det bästa av situationen hon är i. Tycker synd om henne.
XoXo
// Emma

S.D

heey
Igår vart det en väldigt lugn kväll. Jag, Emma och Sanna softade med lite öl hemma hos Emilio.
Vi såg när lamen tystnar och sen for jag och sanna hem. Tror att det blir en lugn kväll ikväll också, fåse vad som händer.
Nu blire och se film med mami och papi sen fåse om ankan och björn kommer förbi med hundarna kanske=)
Hörs sen!

en förbannad SP

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!
snackaom förbannad.. ja jag har försökt arit duktig och göra läxa efter läxa men min FITT italienska lärare lägger ju in en ny läxa efter varje mening man går igenom i boken!!!
även fast jag aldrig är med på lektionerna medför att jag inte kan göra en enda jävla upgift för jag förstår inte ens språket så
de är väl jag själv jag ska klandra.. men vägrar inse de!!!
Så inget hjälper vad jag än gör av mina resterande läxor!!!

NOG om mitt tråkiga liv.. alltså vi är fan a bunch of nolifers som bara försöker få uppmärksamhet av en blogg som vi/jag skriver om ens vardag.. VEM FAN bryr sig om att jag kom försent till skolan :S ja menar CARE so much!!

är så förbannad nu,, hade möte med rektorn idag och sen har jag fått 41242 förfrågningar att jag ska leta upp skolphsykologen genast.. jaha då är man phsykiskt sjuk också....
KUL.. aja ..
HEJdå?


A.E

Halloj!
Har inte hunnigt skriva tidigare idag pga att jag har vart tvungen att fixa lite saker! Vaknade av Davids störande väckarklocka ida som vanligt klockan 7 på morgonen steg upp försökte vakna till, sen kollar jag på schemat och märker att jag inte börjar förän klockan halv 12!? störande, men kunde inte somna om så var vaken och åkte med david ner mot stan sen så for David vidare till arbetsintervju ja hoppas att de gick bra älsk! :) Sen så var vi i skolan fick mer information angående spanien resan bara 2 veckor kvar innan vi far :O Men våran lärare drog en läskig berättelse om en händelse som hade hänt när en annan grupp elever hade vart där riktigt läskigt. En elev hade blivigt nerslagen och rånad. :/ Men men iallafall är ändå jätte taggad på att fara :D de kommer att bli sjukt roligt. Efter skolan så följde jag med pappa till saab för han skulle prata med någon angånde att sab håller på att gå i konkurs och han har en lånbil därifrån eller nått liknande. Men iallafall vi stog och kikade på en riktigt snygg saab, satan så nice den var! det var en svart cab riktigt snygg sportbil i svart. Sen kom det en som jobbade där och frågade om vi behövde hjälp, och pappa bah ne jag kikar bara på en bil till mig dotter haha höll på att dö sen spelade vi bara med och han trodde att vi var seriösa fick test sitta och allt ! ;D haha oj oj oj så jag önskar att de va sant :O men inte det inte .. aja sen for vi vidare till banken för att sätta över lite pengar som ajg fick i julklapp, som dock ska gå till skulder :p kom hem för ett litet tag sedan bara men nu måste jag snabba mig iväg igen ska fara till mamma och hämta en säng jag ska få! =] sedan måste jag försöka söka reda på nummret till Harrys aja måste snabba !! vi hörs senare Hejrå! / Amie ;D


SP, uppriktigt sagt

Blindinbellas blogg är populär och allt sånt bla bla.. men hoppas att alla.. då menar jag alla uppmärksammar hennes pojkvän Nils blogg.. den är livsfarlig, Sandra satt och läste några rader och jag grät av skratt för denna pojkes klockrenhet!

hahah snälla gå in och bara läs inlägg efter inlägg... ni kommer ångra er.

Nils Blogg!

S.Å

hallåå.
sitter nu framför datorn med en coca cola bredvid mig och känner efter de andras inlägg att det är min tur att skriva litee..

har haft en ganska bra dag idag faktiskt! vart ingen skola och vid sisådär 3 tiden for vi och hämtade min pony som kom med transport! hon är ju huur söt som helst. är typ helt kär i henne :D
hoppas verkligen det blir bra nuuu... imorgon ska jag anmäla mig till nästa helgs tävlingar! jag går ut hårt! haha.

för en gångs skull känner jag mig inte alls sugen på att dricka imorgon och det känns typ ganska konstigt.. alla som känner mig vet att jag ALLTID är taggad på att dricka och sitter alltid och taggar alla andra på msn sisådär dagen före. men inte idag, har inte orken alls.. men får väl se, antar att det blir väl så ändå..

nu ska jag äta mackor, juste. äre ingen som har ett bra filmtips? förutom eden lake då för den såg jag för typ ett halvår sen ;p


p

S.D

Sitter hemma hos mig med Sandra.. vi har nyss tryck i oss lite popcorn och jag nyss duschat. Vi har försökt prlugga hela kvällen men jag har inte skrivigt en rad ens. Vi har haft för oss massa annat helt enkelt heheheh. bla sett på Sveriges värsta bilförare eller aah iaf typ halva. Sjukt skönt att jag har sovmorgon imorgon!! Är typ trött hela tiden. Ska styra upp pluggandet nu, Sandra har redan börjat. Ska se klart Eden Lake sen som vi började se igår den verkade dock lite knas av det jag såg igår iaf. aja hejehejehj

SP

Jo tjenare, jag sitter hemma hos Sandra nu och vi ser åp svergies värsta bilförare,
Helt ärligt de är ju så sjukt, känns som att vissa bara skämtar att göra så dåligt bara för de skulle vara "kung" att vinna titeln och känna sig som en kändis.

Sveriges Värsta Bilförare

OJ, vad jag vill göra den!



Lägg gärna en kommentar till tattueringen,,

E.E

Tjoo sitter på skolan nu. Vi har naturkunskap. Vi har just börjat jobba med atomer. Dom sakerna i har på lektionerna nu i tvåan hade jag och syrran på Minerna skolan i åttan. Känns ganska konstigt att vi hade det så tidigt. Men men Minerva är ju som det vart. Dåliga minnen från Minerva. Inatt sov jag hemma hos Emilio, det var mysigt. Vaknade av att Amanda ringde från Davids mobil och sa att jag skulle komma ut och möta henne så vi skulle gå till skolan. Jag skyndade mig att klä på mig, men hon och David hann komma upp till lägenheten. När jag var klar så gick vi till skolan och mötte Sandra D och Linn utanför. Jag hade en fimp så jag passade på att röka upp den. Efter spanskan som vi hade på morgonen så gick jag Amanda och Sandra D och hämtade en cigg av David hos Emilio. Vi var i stort behov av det. När vi hade hämtat ciggen så gick vi tillbaka till skolan. På skolan gjorde vi bort ett engelska prov, det gick ju som det gick men fick iaf g på det. Och nu sitter vi här och antecknar vad Mattias Byström skriver på tavlan. ROLIGT,..
Jag känner redan att jag vill ha en till cigg, vet inte hur jag någonsin kommer kunna sluta röka. Det är galet hur aggresiv jag blir om jag inte har rökt. Hoppas inte pappa läser detta nu då skulle han total flippa. Brukar inte ha så mycket att skriva i bloggen men för en gång skull så kännde jag mig taggad på att skriva ner alla onödiga saker. Vi fick pannkaka med sylt till lunch på skolan. Jag kände mig inte så taggad på att äta det, tycker inte att det är så mycket till mat. Det är ju mest bara en deg. Dock är det ganska gott. JAJA. ..Efter skolan ska jag gå hem till Emilio om någon är intresserad,.. Skulle vilja att det va sommar och att jag och Amanda, Amanda hade kvar lägenheten. Sitta på balkongen och ta en cigg och en cider. Lättklädda med stora solglasögon. Det är ju det softaste som finns. Det är galet hur mycket jag saknar sommaren. Vanligtvis så brukar jag inte sakna sommaren alls, min favorit årstid är hösten. När det blåser lite lätt, man har på sig en tjocktröja. Det är mörkt ute och man kan se atsfalten. Bladen från träden har fallit. Det är så mörkt på kvällen att man kan se alla stjärnor klart. Om man har tur på blir det solsken också, dock senare på hösten. Älskar det helt enkelt. Jag fyller ju år då också så det är ju bara kung.
Ha det gött !
Nu ska jag jobba.
// Emma

A.E

Hejsan
Idag vaknade jag med min älsklings kisse David, och låg kvar i sängen allt för länge jag va trött och det var kallt och jag tog mig verkligen inte upp. Men till slut kämpade jag mig till badrummet för en make up medans david vandrade ner mot bilen för att sätta in motorvärmaren och göra kaffe. Jag missade spanskan idag and that sucks. Därför att jag ligger efter så sjukt mycket i den kursen + att jag egentligen skulle ha ett prov imorn och äntligen bli klar med steg 1 som jag inte lyckats ta mig förbi än medans alla andra är på steg 2 redan. Men men jag lyckades få provet uppskjutet till nästa fredag tur tur. Just nu sitter jag bara på skolan och har just käkat luch, imorn kanske det blir att fara på krogen. Det ska vara nå reggaeton kväll på harrys låter fett sKOJ. Sist jag var på krogen såg jag och Sandra P två afrikanska tjejer som dansade och dom var så sinnessjukt duktiga! Får typ damp :O tappde hakan fick lov att lyfta upp den, orättvisst at vissa ska få vara sådära duktiga. Dom såg ut som sånna här tjejer som är med i videor och dansar, aja dom var riktigt duktiga iallfall. Men vi kör våran egen grejj tills vi är redo ;) ni borde också lära er...

Så ni som inte kan, Dags att lära sig ;)

SP

Hejsan alla!


Sandra sov ju här och vaknade imorse vid 8 av att hon satt gulligt framför spegeln och sminkade sig. haha
Jag kunde sova till 9, men gick upp och rökte med henne för jag är så satans snäll..och nu är jag pigg och ser på Disturbia.
Shia LaBeouf är ju så sjuukt söt i den filmen!



Dagens vill ha: ge mig ett nytt xbox spel som jag kan nöta!
Dagens klädsel: mjukisbyxor, linne, broshans tröja
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens låt: Eminem - Crack a bottle
Dagens planer: gå och käka på skolan
Dagens saknad: orken till att göra läxor.
Dagens dummaste: jag själv
Dagens misslyckande: haha gick inte på klassrådet
Dagens drog: om du bara visste...
Dagens köp: har inte köpt nått.
Dagens humör: trött, men glad som vanligt
Dagens citat: "så ljuvt de är att göra ingenting, och sedan vila efteråt"
Dagens film: Blir väl Disturbia då
TJARÅ
// Pahkala




S.D

Gomorron!
Sov över hemma hos Sandra inatt vi skulle se film men jag somnade typ dirr, sjukt trött.
Men jag tog mig upp imorse efter att mamma ringde, annars hade jag nog inte tagit mig upp.
Sitter på spanska lektionen nu ska plugga lite så jag kan säga några meningar när jag kommer till spanien i mars iaf haha.
Fortfarande äckligt kallt ute, sandra bor ungefär 3 min från skolan men jag frys ihjäl alltså!
Nej nu måste jag börja plugga.
hejje!

S.D

heej
Kom ganska nyss hem från holmsund. Rig vann med 7-3. Dock inte så bra match tycker jag, rätt så tråkig. Men Finns sjukt fula personer alltså hah, ville lixom skratta och påpeka hela matchen men går lixom inte. Kan ju vara personens mamma eller pappa som sitter bakom en ;O...
Vi drog i andra periodens slut. Nu har vi käkat mackor och oboy, skrattat och sååå fett gött.
Har faktiskt pluggat ikväll känner mig duktig=) så ska nog gå bra imorgon på provet.. aja inte så intressant kanske.

Nu ska jag och Sandra iaf se på andra avenyn och sen eden lake som amanda och emma säger är bra.
pusshej

- Amie

Shoo!
Just kommigt hem, har vart förbi mamma och hämtat filmen Eden Lake för David måste få se den! Sen har vi köpt goodis och dricka  hade tänkt feta oss lite :). I dag har jag bara vart i skolan sen softat hemma. Ser fram emot Sandras lilla projekt där hon ska "Dejta" en kille varje vecka i en månads tid! de kommer att bli ruuligt ;) Men nu ska vi se på filmen kanske hörs senare! Herrå så länge ;D


SP

Heluuu :)

Roligt att vi fått några fler besökare.

Just nu sitter jag hemma hos mig med sandra d och veronica. Veronica går i min klass.
Vi sitter framför datorerna som riktiga nördar och lyssnar på musik, som vanligt.
Jag och Sandra ska kanske dra till Holmsund och se en innebandy match mellan Rig - Holmsund, damer.

Jag har pluggat lite, har kännt mig ganska nöjd som senaste dagarna med mitt pluggande, och min närvaro i skolan sjunker suksesivt. Härligt
Just nu ligger jag på 32 läxor som inte är inlämda (DONT JUDGE ME)
Nu ska jag se om jag kan göra klart nån till läxa och känna mig ännu nöjdare.





S.D

helluu
Har slutat skolan!! underbart.
Sitter hemma hos Sandra. Jag, Sandra och Verra, Vi ska försöka plugga lite nu hade vi tänkt.
Senare ikväll blir det nog att dra till holmsund och se lite innebandy, blir nog kul.
Hörs sen!!


Sakna sommar. Emma

Sitter i klassrummet och lyssnar på Paper planes- mia. Jag får ju typ dam av at bara tänka på hur kul vi kommer ha i sommar. Minnerna man får av förra sommaren är ju galet. Sakna Sakna Sakna. Det lär ju dock komma upp mycket flera bilder den här sommare än vad det gjorde förra.
Hej // Emma

    

snart såå

jag är så glaaad! min nya ponny står nu i transporten på väg hiiit :) det ska bli så himla roligt.
tomorroooow!

nu sitter jag på skolan, slutar snart.. jag ska äta godis när jag kommer hem.
känns som att det är hur mycket som helst i skolan just nu och man vill ju bara skita i allt ibland och helst typ hoppa av. men icket, det går ju inteeee ;p

videon som sandra dee nyss visade på christian the lion är ju så underbart bra, när jag först såg den där satt jag då och grinade hur mycket som helst.. :P

ska titta lite efter tatueringar nu och försöka hitta nån som jag vill haa! haajs / Sanna

så söööt!!


Wanna get high ;)



/Amie

Coca-cola ZERO

Alltså äre bara jag som tycker att coca-cola zero är mycke goooare än coca-cola LIGHT!? light smakar skiiit verkligen äckliigtt! ush å fy! Mne coca-cola zero är gott! sen kollar man på innehållsförteckningen och gämför då ståre typ EXAKT samma sak på båda man bah "okey" så dom har såhära smygingredienser ;)

Aja alla borde testa min Coke diet ;) den är superbra och funkar absolut - går ut på att dricka massor av coca cola zero det är bara att hälla i er, ni kommer tappa vikt So go for IT!  ;D

Real taste -zero sugar

(Smygreklam)  
                                               

/Amieieie

S.D

hejehjehejejejje
Sitter på skolan helt själv! Emma och Amanda är hemma antar jag och vi ska  egentligen redovisa idag, yey.
Iaf så slutar jag kl4 idag också som alla andra dagar.......... känner verkligen inte taggen!!
Jag har ju inga cigg och det är verkligen nu jag behöver en. Har verkligen sovit dåligt inatt, Takida låg vid mina fötter och disse låg typ i facet. Iaf så somnade jag tillslut men jag vaknade vid 1 av att Takida var uppe och gick. Hon kunde verkligen inte bestäma sig vars hon skulle ligga och vi alla tre låg vakna typ i en och halv timme. Sjukt drygt vare men hon är för söt för att jag ska klaga för mycket. Som vanligt har jag väl inte så mycket mer att dela med mig. Vi har rast nu så jag ska gå och kolla om nån vill låna mig en cigg.
hörs sen people!

sötnos!!
Sötnos!!

Gomorron

Idag har vi fan en pigg Pahkala.. klev upp kl 8:40 och klagade inte.. verra klev upp typ 8:50 och började sminka sig.. än är hon inte klar och klockan är 9:24,, heej vi har missat skolan som började 8:30,, heej!
Har fan inte någon frånvaro på två dagar irad nu,, fast de sprack ju nu!
Och har 20% frånvaro, vilket är awesome :}

Tänkte bara säga att farsgubben har ställt sig på en ny kull hundar igår, och dom är redo att lämna hemmer v 22.
Och vi står först i kön också så vi får välja en liten tikvalp först av alla :}
sååå himla glad, Kan säga till alla som inte kännt mig att jag har velat ha en hund sen vaggan förfan! :D
och Äntligen händer de :D tog dock 18 år...





två knytnävar av godis skulle ju inte heller sitta så jävla fel!

illeriano

PahkaLA
jag ska förståss nämna ett ord om illern,  han är ganska mkt nolifer, och tycker våran blogg är så töntig.
en rad han lägger för att vi ska "tro" de, men egentligen läser han den ett par gånger om dagen.

illeriano - nackjävel säger:
*riktigt äcklig blogg
*man bli cp i ögonen när man läser
*ändra färger eller nåt dirr
*tjoe
- Sandra - face! säger:
*hahahah
*men TACK verkligen för påpekelsen :)
*då ska vi förståss göra de :D
illeriano - nackjävel säger:
*nämn ALDRIG mitt namn i bloggen
haha

och om du nu trycker ihop din tumme och pekfinger så hårt du kan och försöker kolla imellan
så listar du ut hur mkt jag care om de han just nämnde.. och hur mkt jag bara älskar att jävlas.

fred ut
pahkala

Barnvakt m.m.

tjohej
har suttit barnvakt eller vad man ska kalla det i sävar ikväll tillsammans med johanna åt våran 10 månaders kusin. dock så var han sjukt tråkig och sov hela tiden så fick knappt träffa sötungen. han är ju verkligen så söt att man vill äta upp honom. aldrig träffat ett snällare barn, han skriker och grinar verkligen aldrig. hur skönt som helst, han bara skrattar hela tiden! :)

igår for iaf brollie min förvuxna ponny till sina gamla ägare igen.. tråkigt men skönt att få det avklarat iaf.. en ponny från skåne besiktades idag utan anmärkning och kommer upp till mig på torsdag! så skönt att få komma igång igen med all ridning och kunna tävla igen.. första tävlingen blir förhoppningsvis den 28/2 alltså väldigt snart men det är mitt sista ponnyår så det är ju bara att köra! hennes namn är förresten Nirvana, riktigt fin ponny. provred henne när jag köpte brollie och hon var mitt andrahandsval så nu blire hon! snabba puckar här med hästköp alltså!





imorgon blir det skola vid sådär 11 tror jag, skönt med sovmorgon.

såg att emma skrivit om tattoo, oj så taggad jag blev på att göra en till nere vid vristen. ska bara hitta en som jag vill ha också, sjukt svårt egentligen..

nä nu ska jag ta och ladda ner någon film att se! heeejs :)

JA!

Sandra Pahkala här!
haha vem fixade mp3n! :} jo jag,, haha fan fett nöjd :D

ajaa.. sen måste vi bara fixa så man ser komentarerna, och kanske lite bättre kvalla på bilderna där uppe kanske?

just nu sitter jag hemma hos mig med veronica,, hon ska sova här.. haha hon har suttit och skrattat för jag inte fick till mp3 i början och alla låtarna började spela på en och samma gång .. haha de var faktiskt lite roligt. :D
Sen kan du ju klicka här om du vill designa din blogg eller bara kolla vad man kan göra här på bloggen.
en bra sida!
www.designadinblogg.se

Ja signar ut
Pahkala

Äntligen!

Hellow
jag har suttigt och fixat med bloggen heeela kvällen shit lär mig mer och mer ett plus men det är så himmla pillrigt och om man gör nått fel så fuckar sig hela grejjen, men nu börjar det lika nått iallafall efter 3 timmars hårt arbete! ;p Är helt slut så ska nog sova snart hade jag tänkt. Som sagt ni borde se filmen Emma snackade om, den var bra fast man blir bara irriterad av den men den va fortfarande sjukt bra men sjukt störd. Hm haha aja titta bara på den så kommer ni att förstå vad jag menar! :) Nu ska jag gå och sova ses imorn Puss på David o Kram till Er ;]

Ne-Yo - Mad

/ Amie


Eden Lake. Emmisch

Hej hej, efter skolan åkte jag och Amanda hem till mami på stan. Hon hade då köpt en ny film.
Den heter "Eden Lake". Tänkte bara berätta lite om den. Om det är någon som är kännslig för att
bli förbannad så ska man inte se den. Filmen handlar om ett par som ska kampa på Eden lake.
Dom har tänkt sig en romantisk helg och "Steven" ska fria till sin tjej. När dom ligger på stranden och 
njuter av värmen så ser dom att det kommer ett gäng ungdomar. Dom är högljudda och skräpar ner stranden.
Ungdomarna är uppkäftiga och använder ovårdat språk till paret. 
Och nu orkar jag verkligen inte skriva mer om det, men den var bra iaf.
Ung jävlarna är typ dumma i huvet och deras föräldrar också, se slutet. 
Man vill bara att dom ska slaktas under hela filmen. HEHE ;)
Bra jobbat med bloggen Amanda.

Tjoe // Emma 


                                          

S.D

Hello people. Trodde helt seriöst att jag skulle förfrysa fötterna på väg hem tidigare. Sjukt kallt ute, det ända positiva var väl att solen tittade fram litegrann. Vill ha sommar nu iaf lite våår!!
Har nyss käkat varma mackor till middag, så är mätt och belåten!=)
Amanda har verkligen kämpat med bloggen idag hah.
Hjälpte henne lite på slutet tycker vi fick till det ganska bra iaf eller va tycker ni?
Ikväll blire iaf till att plugga har prov i orgatisation & ledarskap på torsdag.
Kanske blir nån film när Anka oh Björn kommer förbi senare.
Ska iaf pussa lite på disse och tidis när dom kommer!

Nu blire plugga, skriver senare kanske
PUSS

Tatttttoooo Emmisch

Nu har jag varit ute på internet och hittat en tattuuu som jag vill ha, eller något liknande iaf.
Det är en flammande ess. vill ha den på halsen. sen vill jag bygga ut tattueringen som jag har på ryggen så
att den går ut över skulderbladen och axlarna. tjoooe skriver mer senare // Emmisch

allalalalalong kalsong

TJA Sandra Pahkala här.

Har fått ett litet tips från en daglig läsare här på våran blogg..
Hon sa de att de blir mycket mer intressant om man läser inläggen när man vet vem som skriver.
För att vi skriver ju alltid namnen längst ner... så de tycker jag vi ska ändra på isåfall.

Annars då, vet var ett tag sen jag skrev, men man har aldrg nånting vetiigt att skriva om som kompnjonen Sandra sa.
Men som ni kanske vet så sköter inte jag skolan så rätt bra och har så mkt frånvaro, men nu har jag faktiskt varit heldagars två dagar, och har nu 22% frånvaro. liite nice!
Förövrigt måste jag ge en applåd till Ami som mixtrar och fixar med bloggen, riktigt duktig, själv skulle jag inte fatta ett skit.

I helgen så var vi hemma hos Sanna och festade och de var ju jag som blev för full om någon funderar.. SOm vanligt.
Lördas så drog jag och sandra en tradionell film mys kväll, vi såg ett antagl filmer.
Någon som var sjuk var dokumentären "världens minsta kroppsbyggare" som ni boorde se,, den är overkligt knas..
Söndag var jag och pappa och såg på innebandy Iksu - fränsta,
efter matchen körde jag och hämtade Dellta, sen for vi och såg iksu - balrog, blir så sjukt besviken på mig själv för att jag slutade spela innebandy, känner verkligen taggen när jag sitter på läktaren.

Just nu sitter jag och hänger med Veronica på skolan, har slutat men sitter här för hennes skull, bara snäll.
Ska väl vandra hem snart.

HÖRS hej // Sandra Pahkala

Sjuuukling

Hejsan!
Jag har gått och blivigt förskyld igen, snuvig, ont i halsen, jobbigt. Så jag har bara legat hemma idag och sovigt och druckigt mitt special te. Blandar grönt te med apelsin smak med timjan och socker det är jätte gott! Jag funderar på att färga håret ljusbrunt ikväll om min syster hinner fixa det innan jag ska sova. Sen nu sitter jag och tittar på Be cool den är bra! Dabo är så söt :D haha sen så har David vart förbi med Pizza Amies Special kebab pizza med banan muums ;]. Så nu blir det till att knapra lite halstabletter, mysa med David sen sova :) och hoppas att jag kan ta mig till skolan imorn. Har massor av saker som ska göras. Vi ska informera föräldrarna på fredag och berätta om spanien resan som har börjat närma sig. Min spanska är inte riktigt bra om man säger så, så måste börja träna sönder om jag ska klara mig i Spanien :)

Ahora veo claramente la película, Adiós :)


bloggar igen

Hallå där.
Jag har inte bloggat på nån vecka av lite blandade anledningar, har bara i allmänhet haft en hektiskt vecka av olika skäl. amie gnällde precis lite på mig för att jag inte bloggar så tänkte att jag gör väl det då ;p
helgen har då varit bra, drack med tjejerna i fredags och hade det bara allmänt trevligt :) i slutet tror jag dock att vissa blev lite väl fulla, vi alla vet vem jag syftar på ;) hursomhelst så var det riktigt skönt att ta det lugnt med bara dom. inte ofta det händer, brukar oftast bli en jävla massa händelser under våra fredagar.
på lördagkväll "spelade" jag, amie, emma, alexandra, david, emilio, sirwan och a, e, a pappa fortet på megazone. tjejerna mot killar och självklart vann tjejerna! inte så oväntat... haha. vi är ju bäst. nä om sanningen ska fram har jag gjort det förut så visste väl hur typ 7 celler gick till ;p
juste! glömde nämna att jag städade mitt rum på lördagmorgon så att det riktigt skiner där inne. fick nämligen höra att farmor skulle komma.. och min kära farmor är väldigt anti-smuts och tvekar inte att städa mitt rum och gå igenom min tvätt och detta känner jag mig inte alltför bekväm med.. självklart ringer hon precis när jag håller på att renbädda min säng och är i princip klar efter sisådär 2 timmar och säger att hon inte kan komma.. aja, nu äre iaf rent och fint :D

söndag tillbringade jag på hippo och såg på ponnytävlingarna och hjälpte till lite här och där.. saknar att också få tävla!

sket i skolan idag men tror jag ska dit imorgon eftermiddag.. har möte med rektorn där vid 3 så känns lite om att jag måste dit. blir nog braaaaa.

har dragit i mig ännu en ben and jerry idag, tog dock en annan smak som såg god ut.. men favoriten är fortfarande chocolate fudge brownie! godaste glassen på denna jord, värd dessa 50 spänn som den lilla ynka burken kostar!

Nä tack för mig, nu ska jag se en film eller liknande! Håll förresten tummarna för mig imorgon, om det går som jag vill berättar jag då! :D



tjockt!!

helluuu
Måste erkänna att jag är sjukt dålig på att komma på nått vettigt att skriva om..
Har slappat sönder ikväll, började med att jag kom hem från skolan vid kvart över 4 diskade ;o, typ det ända vettiga jag gjort i kväll. Sedan käkade jag middag och såg på tv.  Och nu har jag och pappa varit och köpt godis!! hah, känner mig tjock nu alltså. Ska höra med pappa om han vill se film nu.. Hörs sen kanske!
// SandraDee









tjabba

Tjo idag har jag varit riktigt duktig i skolan. Orkade till och med pallra mig till skolan även fast inte Amanda skulle med. När jag kom hem så spådde Alexandra mig. Det var ganska läskigt men visade sig till slut att jag inte hade något hemskt kort som låg och lurade. Allt ser faktigst ganska bra ut just nu. Är på bra humör och känner mig taggad på att försöka klara av att åka till skolan varge dag. Nu känns det som att jag är redo för nya utmaningar. Så "bring it on bitch". Jag ska flytta ner i källaren också. Tänkte försöka flytta ner mina saker idag men känns som att det har kommit upp andra saker som jag vill ha gjort innan. Ligger inne på Alex säng och tänker på att jag vill vara med Emilio. Men han nördar sig bara med wow. ;) puss.
Tänkte bara varna alla att jag ska klippa mig nu och kanske färga igen får se hur det blir med det. Men ska klippa iaf.
Let's doo it. Kanske lägger in en bild senare ;) seeee yah later.


Dagens klippning: kort och rött.

Tjoe// Emma


BACK to 2008 ;D

Händelser 2008
Storsjöyran - Fest, supa, bada, Tält!
Sunsvalls Gatufestival - Öltält, supa, karucell, skummdisco, träffa gamla kompisar roligt roligt!!
Kryssning galaxy - ( många exklusiva nyheter: 5 olika restauranger, bl a flotta Russian à la carte Aleksander. 5 olika barer, Wine Bar, Whisky bar, Piano Bar, Cigar Club och den välsorterade Puben med all världens ölsorter. Skön relaxavdelning med bastu och pooler. )
Stockholm - Hälsade på Tony och Gorge och for runt och shoppade och hittade på roliga saker med Marlene :)
Fest  - Midsommar, Skolavslutning, sommarlov! Fylla 18 ;D Åka gummibåt på älven. Tatuerade mig. Lärde känn David <3




/ MandyCandy ;]


.

hey
Längesen ja skrev nu. Tänkte jag skulle skriva lite om vad jag gjort i helgen.
Helgen började med fest i fredags hos sannie men alla tjejor, de va mys!
Kvällen vart inte så lång, Dave kom o hämtade jag och sandra ganska så tidigt iaf. SandraPee kan nog svara på varför ;O hah. Sandra övningskörde dagen efter o hämtade mig på carlshögd sen drog vi och kollade på innebandy på iksu.
Blev sjukt taggad på att börja spela igen alltså..
Iaf senare på kvällen så cyklade jag till sandra och såg film.
Söndagen spenderade jag hemma med mami och papi=)

Sitter på skolan nu och väntar på att Sandra ska komma hit så vi kan äta.
Vill egentligen bara hem o sova, slutar typ 4 idag känns as drygt men men.
// SandraDee

Alla hjärtans dag.

Tjo people, igår var det alla hjärtans dag är bara lite efter på att skriva.
Vi var och spelade Fortet med familjen och David,Emilio,Sirwan. Det var riktigt roligt kändes som att man var med i
fongarna på fortet. Det var lite små läskigt när man skulle gå runt i mörker och i gångar. När vi var på megazone så
träffade vi också Vahe och kompanie så pojkarna passade på att spela bilspel. Efter det så åkte jag hem med Emilio.
När vi kom hem så kollade vi på "Bruce den allsmäktige". Den är ju riktigt kung!
När den var slut så åkte David och Amanda hem till pappa. Emilio passade på att mysa till det lite med ljus.
Inget började brinna, "synd Amanda". ;P Det var min första alla hjärtans dag som jag har "firat" med någon, tycker att den blev riktigt lyckad.

Tack alla för en lyckad Alla hjärtans dag. Spciellt till min cariño.

tjoooe // Emma

beck kung! Jadu martin, om vi vinner på v75 satsar hälften var, dådu då kan vi åka ner till Bulgarien och supa oss fulla.

Slemmig fisk ;p

God Morgon! :)
Igår på alla hjärtans dag så började dagen med att jag for hem till mamma och åt lunch. Vi åt kycklingsoppa mums! Sedan så kom David förbi och han hade med sin en bukett med rosor! jätte gulligt! :) Så pussade sönder honom lite ;] sedan så for vi ut till ett ställe som heter Sushi bar. Jag, Linn och David beställde in sushi utan att ha den blekaste aning om vad nånting var. Vi fick in en stor tallrik med massa av olika sushi grejjor. Tänkte att det skulle vara spännande att testa äta eftersom jag aldrig gjort det tidigare. Det var lite knepigt att äta med pinnar så slutade med att vi alla tre åt med en gaffel var. Måste säga att det var det värsta jag någonsin ätigt i hela mitt liv. Trodde inte det skulle vara så äckligt, + gillar inte ens fisk :p så vet inte riktigt vad jag tänkte..lixom sushi = rå fisk. Det smakade verkligen rå fisk också. Men tvingade i mig några bitar. Sen for vi vidare illamående mot Megazone. Det var dags för Fortet. Vi delade upp oss i lag och körde tjejerna mot killarna. Det var Jag Emma Alexandra och Sanna på ett lag mot Sirwan, David, Emilio och Pappa! Vi Power Puff Pinglorna vann såklart överlägset ;) fast Sanna hade spelat det förut så det kanske var en fördel men jag hade iallafall en jätte jätte jätte rolig kväll :D



 

Nu ska jag käka lite lunch :) Heerrrå/ Amiie


ALLA HJÄRTANS DAG :)

Idah ska ja va me David! :) först ska vi testa äta sushi har aldrig gjort det! :O
Sen blire antingen att spela fortet eller fara på bio :) PUSS PÅ DIG







Christina Millian - Us against the world

Horoskop

Hehe ruuuuuuliiit! ;D ;D Idag har jag bara legat hemma och sjukat mig, är förskyyld...drygt drygt... men sen hittade jag det hära haha läs läs läs

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla
tycker att du är ett jävla svin.

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter
förbannade. Du är snarstucken.

Väduren (21/3-20/4)
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla
makt du har. Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.

Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.

Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det
innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest.

Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid
kommer att gå på A-kasssa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.

Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själlv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt
vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.

*Jungfrun* logiska typen och hatar ordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar
ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar. (24/8-22/9)

Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och bra lön är lika
med noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla Vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och
moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.

Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du
är en värdelös skit.

Stenbocken (22/12-20/1)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.



// Amie

*alfons åberg melodin*

helloww, jag bestämde mig för att inte skriva i bloggen tills nånannan av oss gjort de för jag var den som skrev senast,, så duktig emma :D

Idag så vaknade jag när väckarklockan ringde 07:45, men i vanlig ordning stängde jag av klockan och sov tills jag vaknade som idag vart 10:40.... jääspar glatt :)

Blir å pallra sig till skolan om jessica funderar på att dra på företagsekonomin :p haha

Annars då? jo jag gjorde en läxa igår som är 3 månader sen :] duktig :O :O
Var ute och körde med pappa och pluggade seriöst på teorin med anteckningar och allt, de enda sättet de går in ändå så :D haha
Tänkte göra en fet sattsning nu och sen ska vi köpa internet studier, snart så blire å ta en körlektion till en början för att se vad dom säger och om de är värt å köpa ett körlektions paket. (de är ju trotts allt dyyrt)

Dagens låt: Oasis - wonder wall
Dagens citat - bättre sent än aldrig
Dagens person: pappa
Dagens idiot: mig själv
Dagens älskling: min general


fred // pahkala


Skräck

Nu är det dags för myskväll. Sanna och David är påväg hit till mig och Amanda.
Vi ska se på skräck film och käka snacks. Ska bara bli great.
Såklart så har vi också myst till det med doftljus och filtar.
För tillfället verkar det som att bara jag har tid med bloggen, har inte så mycket annat för mig.
Imorgon blir det äntligen skejt, jag och Alex ( tredje systern). Det ska bara bli kung.
Saknar skejt känslan, det måste ju vara det härligaste ever !
 
Tack och Hej Leverpastej
// Emma

Hey Girl Hey

Tjoo ser att det inte är någon som har orkat skriva i bloggen på senaste tiden.
Passar på att trycka in ett inlägg medans jag väntar på fooooood. 
Dagen började med att amanda kom och väckte mig.
Jag orkade inte stiga upp så då kom David och skrämmde mig.  
Jag blev fett rädd hoppade typ ur sängen. När jag väl var uppe så gjorde jag mig klar och sedan körde David mig och Amanda till skolan. På skolan kollade jag, Amanda och Sandra på "Super Size Me".
Meningen med filmen är att man ska bli fett äklad av den, men hungriga som vi var så blev vi fett sugna på burgare.
Efter skolan åkte jag och Amanda på möte där fick vi fika, De vala gött. 
Nu står Amanda och lagar köttfärsås och spagetti. Det ska bli FEEETT. mums.... ;)
För övrigt har jag varit fett trött hela dagen, skulle helst vilja gå och lägga mig nu, men icket. 

Undrar vad som händer på Alla Hjärtans Dag. .. ? På lördag för alla som inte visste det! ! 
  
Dagens tips: var inte vaken längre än till ett på natten.
Dagens outfit: skejt jeans, linne, huv tröja.


// hade gött, Emma


Lugna favoriter

Asså keffa dom är.
Bröst, mage, näsa eller kanske rumpan. Plastik operationer kom till Göteborg eller Stockholm.
Naturlig skönhet man bah okey ? bara en rolig sak att komentera


jiaaaaa

heluu
dagens ovärdaste :
gick och köpte cigg imorse, rökte en cigg själv och bjöd andra till kompanjonen sandra.
gick på föreläsning, 1 timme senare skulle vi gå ut å röka på nytt... mitt ciggpack är borta.
jiaaaa, madgirl_18 KAN ja lova
så jag få leva på snus ist :( inte lika tillfredställande.

Vi slutade vid 2, jag och sandra åkte buss till henne gratis för mitt bankkort fungerade inte (A)

Vi blev återigen välkomnade av ankans hundar, jiaaa.
rensade sandras kläder och sen bara chillat och garvat åt dryga skämt som vanligt.

Nu sitter vi och väntar på go mat som föräldrarna delltoft förbereder.
Sen ska vi hem till verralicious. (återkommer om de)

vi signar ut..
// pahakala

ingen rubrik

tjotjo!
Ikväll har vi varit och solat väldigt värt me tanke på priset. ( 40kr för 20min )
Efter solningen gick vi hem till mig väst på stan och redigerade en smått töntig film med bilder från olika minnen vi grils have. Ni kommer få ta del av den senare.
Jag och sandra sitter nu och ser DEA på 5an.
Vi ska snart gå och käka mackor ska bli gött. Sandra ska sova här inatt, så d blir väl nån movie eller så senare.
Vi har jobbmässa imorgon så blir en lung dag på skolan med föreläsningar med mera.


Smak på vår humor:


S.D - ja, men typ en tjej som ska sola för första gången. Solar typ för 100 spänn! bah va
S.P jajaja, sen kompisen har suttit och  väntat as lännge bah - asså jag har ringt flera gånger men du svarade inte.
S.D hahha ja, sen lixom när hon kommer ut är hon as röd i ansiktet.
AAAHAHAHAH!!

Och nu efter att vi återskapade skämtet kom vi som vanligt på detaljer.
-  wow jag solade bara i 30 minuter...
- Jaha, efter 30 minuter gick ju jag o la i 50 kr till..

Det klockrenaste kunnde vi tyvärr inte förklara i text...
Det känns som att de hela blev lite drygt nu så vi avrundar här.
// SandraDee Sandra Pahkala

rubrik?

sitter nu hemma framför stationära datorn och väntar på att mina mackor ska ploppa upp från brödrosten, grymt intressant jag vet. har varit hos dellta ikväll och även lilla sandrakuk var där. vi har hunnit med att sola och allmänt peta på våra datorer. nu ploppade mackorna upp!
sådär ja, nu äter jag mackor med ost. as gott.
aja hursomhelst så har vi gjort ett videoklipp med massa olika bilder som jag kommer att lägga upp imorgon :) ganska roligt att sitta och kolla på bilder från förra året.. vi alla har ändå gjort sjukt mycket ihop!

juste, var på stan idag med sandra och köpte faktiskt jag med för ovanlighetens skulle några grejer. det vart en svart tröja eller vad man ska kalla det, en bh och ett par örhängen. stort för att vara mig tycker jag, brukar aldrig lägga ner pengar på sånt längre. alla pengar går ju typ till sprit och cigg. tragiskt jag vet.

nä nu ska jag fortsätta äta mina mackor och sen ska jag nog sova, känner mig sjukt trött.

godnatt! / sanna

torsdagera

förstår att ni som läser sitter på helspänd och bara väntar på att vi ska skriva mer?
mm förstår de.....

Idag så var jag fan i skolan, vi hade en lektion kl 10 men ändå :O skippade idrotten för de är ju.. drygt
Gick på stan sen med Sanna stekpanna, (overkligt att jag kom på något så dåligt)
en riktigt dålig dagens outfit bild, ursäktar så många.. *care*


Dagens inköp
också overkligt att jag ens köpte något, köper ju aldrig något, men ja kände att jag kunde slösa bort presentkorten sen julafton eftersom jag hatar mellan dags rea, bara massa störda människor som orkar trängas bland alla andra störda människor.
IAF



Hårspay och ansiktskräm Control Shine på H&M
man får väl se om den e nå go.
T-shirt, linne och örhängen på Gina
injoy
sugkuk hejs// pahkala

köttkorv med rotmos

Nu är skoldagen slut, har kommit hem efter hemfärden som var den drygaste jag nogonsin varit med om!!
Ett tag var jag nära på att bara lämna cykeljävlen och gå hem. När jag väl såg att det möjligtvis gick att cykla, nej då har hjulet fastnat!! slutade iaf med att jag plumsade med cykeln och kom hem typ svettig. Jag kan nog tänka mig att det såg ganska kul ut. men men kom iaf hem till slut och nu ska ja käka rotmos och köttkorv as gott...............nej.
Ne nu ska jag inte vaa så negativ hah.



Dock en rätt så nice bild men
nej emma, snön är inte älskad!


Ska iaf iväg o sola senare fårse om jag får med mig Sandra=)
Sen blire nog bara o softa plugga lite kanske.

Hare bra people, hörs sen! puss
// Sandra


Tjabba tjena hallå

inatt sov david och emilio hos oss tog bussen till skolan imorse. missade första spanska lektionen, ( som vanligt )
har ganska svårt för att ta mig upp på morgonen. Somnade dock tidigt i går, sorry Emilio :P
Såg typ en halv timma av filmen Sin city sen så somnade jag.
Funderar på att åka till lokalen idag och skejta, men jag har glömt mina nycklar till skåpet hemma.
och jag har ju såklart brädan i skåpet. ska prata med lärarna snart och kolla om dom har reserv nycklar.
hoppas bara att Alex är taggad på skejt nu. jag har typ taggat huuuuur länge som helst men ingen vill skejta med mig.    
:( saaad gubbe. jag saknar kännslan av att rulla fritt på sement golv och rammla och göra illa sig. sen ta nya tag och bli förbannad för att man inte klarar av ett trick,. haha typ kickflip ( kass jag är ) ;)
ÄLSKA VÄDRET! fattar inte varför alla deppar när det snöar som fan, blir bara fett jävla taggad på bräda. allt är vitt ute vill bara kasta mig i snön. LÖÖÖV IT :)
Förövrigt har jag fått klagomål för att jag skriver i bloggen för lite. så nu satsar jag på att skriva feeeetaste inlägget bara för att jävlas :D
Jag har fått tre äkliga finnar som bara lyyyyyser rött i facet, ganska drygt. mitt hår är lockigt och fuult, känndes fett skabbigt att åka till skolan idag. men nu sitter jag här och har slutat för dagen, snuuuuus.
Snart slutar Sandra också ska säga hej om jag hinner, pappa ska hämta mig och Amanda prick.
Ne nu tyker jag att det räcker med bloggen, så nu lägger jag fan ner PIIIZ AND LOVE! BE A THUG ;)

Dagens.. nee pallar inte

// Emma


polla

hejhejhejHEJ!

Hade spanska imorse, jag och linn klarade telefondialogen!! fett skönt
Har engelska nu, och vi pratar om resan vi ska göra i mars.
Kommer nog bli kul även fast jag kommer få bo helt själv.......................................

Slutar vid 4 idag, funderar på att dra o sola idag igen om jag får med mig nån.
Sen blire nog hem och försöka få ordning på mitt rum och plugga lite kanske.

Sen återigen så är jag sjukt äckligt less på vädret.
Sommaren e väldigt välkommen!

// Sandra

NATTUGGLA!

häj!
jag tycker jag borde få lite beröm för att jag håller på att vända på dygnet, ni vet säkert hur det blir efter helgerna då man är uppe föör sent bara för man kan sova ut dagen efter, sen ligger de kvar tills sönda natt och då kan man fan inte somna!

De har jag fått leva med sen efter jullovet, så jag orkar verkligen inte dra till skolan.
Så sjukt ändå hur mkt sömnen har betydelse för oss egentligen.

Nu är klockan 23:08 och jag ligger i sängen och taggar sova snart, så de är ju jätte bra.

Dagens tips: var inte vaken för länge på helgerna bara för att ni kan.
Dagens låt:
återigen Papa Roach - Last Resort
Dagens outfit: pappas adidas byxor, svart linne, grå huvtröja.


skulle vara asbra om någon därute kan lägga ett sommarjobbs tips, skulle uppskattas!

heh

Hola people!
Var en dryg dag på skolan idag förutom debatten mellan moderaterna och vänsterpartiet som var rätt kul!
Efter skolan drog jag, Amie och Emma och solade på citysol.
Känner mig dock fortfarande väldigt blek men men.


ikväll blire o softa med film me anka, vi tänkte också gå en sväng med hundarna senare så de blir myys=)
Tror nog att jag skippar d här med dagens outfit alltså.
Nej nu ska jag ner till tvättstugan och hänga lite tvätt ( oj så drygt ) men måste hah.

// Sandra

ARG!

haha nu vart jag jävligt förbannad..
som ni läst så är jag med sanson hos mig..  vi har pratat om mitt tidigare dilemma och klok som hon är kom hon på en bättre lösning,
att jag sattsar på körkortet, säljer moppen sommarjobbar att jag kanske har en större chans att klara av båda, för jag kan fan inte ta körkortet för 4000:-, de är ju en omöjlighet.

men frågade pappa om jag fick he ut moppen på blocket, då säger han NEJ?! omfg

så har lite damp just nu, blir så matt, jag vet inte vad jag ska säga till honom för han ska förstå heller.
fyfan, dö hej dö

SUG MIN
// pahkala

öst på stan

sitter nu hemma hos sandra öst på stan. typ ganska skönt. vi sitter och taggar att börja träna, skulle vara så himla skönt att känna sig någorlunda fresh till sommaren. men som allt annat som vi taggar så lär det ju inte hända ;p

har ju haft en helt ovärd dag på skolan, skippade geografin imorse för att jag hade ett drygt hål till 11 och datorn är hos mamma så jag orkade inte och tog sovmorgon. sen var jag inte med på idrotten och ingen samhällskunskap. så en lektion under hela dagen. kändes ju inte värt att fara dit nej.

ge mig helg nuu, vill bara supaaaa. nä nu ska sandra få ringa och försöka hyra lokal.
nåt dåligt med dagen är att andreas flyttar till norge och det känns lite tråkigt faktiskt.. men ska nog klara mig utan honom också :) han lär väl inte vara borta alltför länge ändå hoppas jag!

tjohej / sanna

Hahah slaiiimy


En Drunk Marlene och Go Larven
/ Amiie

Haha Sandra P, Biljardproffs?

Mår hon bra? ;p



-Vad vill du bli när du blir stor?
-Nä asså morsan jag tror fan jag vill spela biljard!
-Ehh VAH!?
-haha nämen då hade man juh inte vart så jävla stolt över sin son om han spela biljard?

Deal with it

"Dellta - jag kom 30 min försent till skolan idag, inte bra"
men hej! jag kom 2 TIMMAR sent till skolan idag, om inte 2½ till och med.. så buhu för dig, verkligen

har nu 40 % frånvaro nu om inte 50 efter idag, haha alltså skolan VA HÄNDE!!?
jag är nog ingen skol människa, eller iaf inte nån som orkar angagera mig i skolan över-huve-taget :O

Jag vill fara ut och resa, jobba, skaffa mig meriter och erfarenheter på annat sätt än att sitta vid en jävla kukbänk och lyssna på dom mest uttråkade föreläsningarna nånsin..
Ja menar man borde köra kurser (jag vet att de redan är som kurser) men typ att man har en kurs per månad eller 2 månader, och sen när man är klar med de är man KLAR! och inte nå jävla kukigt att de kommer tillbaka nästa halvjävla år,
okej okej,, matte borde man ha hela tiden, OKEJ! men inte allt annat, kände att fingrarna bara löper på tangentbordet..
men helt ärligt, skulle inte de vara lite nice kanske?

Och sen, vad hände med vårat studie bidrag?
för hur många räcker 1050kr för i en HEL månad? nej skulle inte tro de..
jag köper typ aldrig kläder,aldrig smink eller unnar mig någonting roligt, kanske köpa ett gymkort eller gå på spa NÅNjävla kuk gång..
sen har man så jävla lite pengar så man inte kan spara lite i månaden heller.. ja menar då är vi nere på 500 spänn!!
Så ni kan ju fatta mitt dilemma om körkortet och utlandsresan igen..
fuck vad förbannad jag är idag.. EYU
ja men he är ju helt jävla otroligt?!

Skoooola

Känndes fett jobbigt att åka till skolan idag. men jag tog mig hit iaf.
Min hals är helt fuckad och näsan kliar och sticks.
Blir till att jobba efter skolan.
pappa kommer och hämtar mig kvart över fyra, då vi slutar. 
Börjar jobba halv fem , sista gången jag ska jobba. 
förövrigt hade jag tänkt försöka ta mig till lokalen imorron och testa mina skejt skills. 

Dagens outfit: Sandras huv tröja, svarta jeans.
Dagens tips: tycker att vi borde få några besökare snart. 

Tack och hej
// Emma 

fkndsälgkds

hellu
Kom typ 30 min försent imorse till skolan inte bra alltså.
Nu har jag bara varit i skolan typ en halvtimma men e redan less..
Dessutom e jag helt själv i våran ....... ja lite anorlunda klass!! ;O
Emma och amanda har väl försovigt sig antar jag,
hoppas dom kommer snart annars får vi inget gjort.
nu kommer dom :d.. hann inte skriva klart

Så nu blire o göra klart vårat arbete
lägger in dagens outfit senare idag ;d

// SandraDee

Hallåja

Som alla förstått så har jag, amie och emma varit på bio och sett I taket lyser stjärnorna. jävligt bra film faktiskt och ja, jag grinade också. se den!

känner mig lite less på allt just nu faktiskt.. skolan suger och är bara dryg och känns som att det inte händer något nytt alls.. aja, kanske blir bättre snart. vill bara ha sommar! skulle kännas så mycket bättre att kliva upp och gå ut då.
eller förresten, vill ha bulgarien! måste lägga upp en skön bild från när jag och sandra var där i somras.. sjukt så fulla vi var heeeela tiden.. underbart. och desto roligare ska vi ha i år när förhoppningsvis alla kan följa med :D annars så lär jag ju fara ensam ändå men... ;P


denna bild togs när vi var ute nån kväll och tror att det är typ irländare eller nåt?! eller a, jag minns inte. minnet är inte på topp.

det där med att leta lokal idag sket sig eftersom att varken jag eller amie kände för att ringa, får väl bli imorgon hoppas jag.. denna gång skaa det gå! orkar inte att våra planer aldrig blir av ;p
nu ska jag iaf försöka sova.. måste ta mig upp imorgon. pussssss / sanna

Emma är hemma

Tjoo, jaa vad ska man säga. Har inte varit i skolan i dag.
Har varit på så dåligt humör på sistonde. Humörsvängningar hit och dit. Har legat på rummet mesta tiden.
Så där har du svaret Sanna  ! ;P
Något värt har väl blivit av idag iaf. Var på bio med Sanna och Amanda.
Vi såg " I taket lyser stjärnorna".
Det var en riktigt bra film. Och riktigt svensk !
Det slutade väl med att hela bio salongen stor bölade. Det var som sagt en väldigt kännslosam film.
För övrigt känns det som att jag ska bryta ihop lite då och då, har ingen aning varför.
Känner mig fett ensam även fast jag verkligen inte borde göra det.
Har världens finaste kompisar och underbaraste systern. Känns fortfarande som att något fattas.

Dagens Låt: Demarco- I remember
Dagens Outfit: Finn facet !
Dagens Tips: var rädd om det du har, älska dina nära och kära som om det vore sista dagen <3 LÖÖV YAALL!!

// Emma
 

I taket lyser stjärnorna

Kom just hem, har vart med Sanna och Emma (syster) och sett filmen I taket lyser stjärnorna. Läste boken för jätte länge sen så mindes inte vad den skulle handla om. Men den var sjukt bra, slutade med att halva biosalongen satt och bölade. Det lät som att en tjej skulle gråta ihjäl sig. Men men vi höll dock på att dö i skratt när Jenna (hon de handlar om i filmen) drog sina sjuka meningar ibland! haha. Filmen handlar om en 13-årig tjej som heter Jenna och hennes mamma har bröstcancer. Hennes liv börjar gå upp och ner och hon blir less på sin bästa tjejkompis och börjar hänga med en annan tjej som båda dricker och går på fester. "Författaren syftar på vad som händer när någon i ens närhet helt plötsligt väljer en annan väg. Och hur man klarar att då fortsätta sin egen väg".

Jag kan verkligen rekomendera att även läsa boken! även fast det var längesedan så mins jag att den var riktigt bra! :)

JUSTE Sakke en kille i filmen spelas av skådespelaren Samuel Haus han som spelar Tsatsiki. Och han har blivigt riktigt heeet eller ska man säga " du är riktigt sexig, eller "HOT"  hahaha ;)


SKÖNASTE! --> (Dom luktar som den dära äckliga mögelosten som smakar bajs, som dina föräldrar gillar!) hahaha



 
 Naz - Heaven 

Dags att sova Godnatt! / Amie


lalala

Hej
Borde igentligen ha pluggat ikväll men så blev inte fallet. Softade med sandra ett tag sen drog hon o körde med hennes papi som ni kanske redan läst i tidigare inlägg. Har iaf färgat mammas hår, jag borde fan ha blivigt frissa hah. Min syster e här ikväll med sina två hundar=) så hela familjen belv samlade framför en film från när min mamma var liten. Riktigt kul att se faktiskt, det som var mest roligt var att få se min mormor i hennes yngre dar. :)

Ska försöka hitta nån tatuering nu hade jag tänkt.
Dock så lär jag ju inte hitta nån.. lägger upp bild om så inte är fallet.


Hade faktiskt tänkt att slänga upp en bild på dagens outfit, men det får bli imorgon istället!
gnatt


// SandraDee




ninjaa

tja tjena, hej tjabba
lägerå, bra självdå tack jo a hej

TJA!
Jag kom precis hem från körningen med pappa, i körde långt uta helvitte in i skog å mark, över diken å bäckar
 - Pappa: hitta hem 
sen ringde han massa samtal och jag fick sköta de där själv.
haha det där vart ett jävla uppdrag, men de gick bra iaf, tur man är master driver :O

Sen så pratade jag och pappa på vägen in i buskar å snår (jaha nu vare de nån annan stans)
om hur jag ska göra med mitt körkort egentligen.
För jag har lixom inte så bra ekonomi som min vän Sanna som får para från farsan.
Iallafall, de har lett till att jag måste välja mellan utlandsresa med brudarna eller ta körkortet.
FATTA?! ett jävla omöjligt val,
1 skaffar jag körkortet kan jag inte fara utomlands, då måste jag vänta ett fucking år :(
2 åker jag utomlands så blir jag av med ALLA pengarna och kommer ta en EVIGhet att tjäna ihop till körkort..
DILEMMA! bajskukollonpittsnopp-val

en gnutta ljus är doggypoggy :)

Dagens outfit:
en sjal, svart tröja och mina favvojeans

ja bju på go mek
satte upp lamporna helt själv i mitt mysiga sovrum
<3<3
Köp ba pizzafan

//fred ut pahkalaaa wazaaaa!!


hallå i stugan

Nu sitter jag hemma i amie och emmas kök på sandbacka och bloggar för fulla muggar! tror iaf att det är ett uttryck man brukar använda. amie lagar mat och jag sitter bara här vid köksbordet..  det luktar iaf asgott vad det än är hon nu lagar!

tänkte på det för ett tag sen när jag såg sandras inlägg.. vi har ju kommit fram till att vi inte har nåt liv, det enda vi gör är att vi super oss fulla varenda helg oavsett om vi säger före att vi ska vara nyktra och på vardagarna så gör vi verkligen ingenting. aja, med undantag för mig som faktiskt har häst och sånt.. har dock blivit lite tid i stallet nu på sistone men jag hoppas att det löser sig med allt kring det där nu så jag kan börja rida ordentligt igen :D och sedan tävla! det bästa med alltihop.

ikväll blir det iaf bio för våran del, I taket lyser stjärnorna blir det. najs med tanke på att pappa betalar. jag är nog ganska bortskämd ändå.

förresten så hade emma låst in sig i sitt rum när jag kom hit och när jag ringde sa hon att hon låg och såg på tv och "orkade inte öppna dörren". jag vet inte riktigt vad jag ska tro om det där, vem vet hon kanske gjorde något sjukt där inne med sig själv :O för jag frågade faktiskt om hon var med nån men icket. läskig den där emma alltså... :)

nä nu ska jag skaffa mig ett liv och logga in på apberget eller liknande.
att jag precis skrev det där är ju sjukt, som sagt vilket liv man har alltså.

// sanna


meen jaaa

jaha,, som ni läste i delltas (sandra delltoft) inlägg så hängde jag med henne hem efter "skolan"... var inte på några lektioner så kallade de inte riktigt för skola idag.
hehe man har typ 30% frånvaro nu, inte bra.

Aja, hemma hos henne iaf blev vi välkomnade av hennes storasysters hundar, Takida och Diesel.
Sen lagade vi mat och gick ut och rökte med jämna mellanrum.

Sen kan jag ju berätta min trevliga "hemlighet" som tydligen inte var en så stor hemlighet eftersom papa redan gått runt å berättat.
- Vi ska skaffa hund iallafall :D :D :D typ min barndomsdröm
valpen anländer väl i maj nångång om det blir av , med tanke på hur många valpar det blir och hur många personer som vill ha valpar från den kullen.
Men det känns som det kommer bli iaf :}

Visst är dom söta?

laddar upp en dagens outfit lite senare

Dagens låt: Papa Roach - Last resort
http://www.youtube.com/watch?v=mh2SVuX03h4&feature=related
over and out
// Pahkala

skolan suger

helluuuulululu.

Har nu varit på skolan sen halv 9 imorse och bara varit på en lektion. Kändes ju jätte värt..
ska nu börja dra hemmot jag och sandra hihi. Vi ska väl mysa lite med tidis och disse men före hemfärden ska vi förbi stan, sandra ska leka lite vuxen och köpa cigg till verra. Förövrigt har jag haft ett stort sug av en ica pizza senaste timmen tror jag fixar en sådan innan hemfärden också!=)



Dagens tips: Köp pizza jäveln!

// Sandra

Prooositt!

God morgon!
Vaknade imorse och skulle fara till skolan, men klarade inte av att stiga upp! var riktigt trött, och inte nog med det, kändes som att man svalde stenar har riktigt ont i halsen och en stor hög snor papper brevid sängen. Så har bara legat hemma idag och försökt sova men har vart riktigt svårt eftersom att Alexandra (stora syster) har suttigt och plingar på pianot hela morgonen (riktigt störande). Men har även suttigt och försökt fortsätta på låtskrivandet eftersom att våran lilla studio i källaren snart är completed! :D Kanske kommer upp en text snart, men kan inte lova nått eftersom att mina skriv skills inte är på topp ännu ;p haha. Men hoppas att David kommer förbi med programmet cubase lite senare så man kan sätta igång! skulle vara ruuulit! :)


Sen har ju som sagt Sanna ringt och hon kämpar fortfarande med lokal sökandet och jag hörde att man kunde hyra nåt som heter Blå villan på Mariehem! så ska kolla upp det och även ringa till Bostadem och kolla upp lokalen på Sandahöjd! Skulle vara roligt att styra ihop nått till nästa helg. Så vi får se om vi lyckas fixa lokal denna gång även fast våra sådana förslag brukar misslyckas :p haha



Önske Resemål!

  • Bulgarien, Sunny beach
  • Hemavan
  • Amsterdam
  • Kryssning

Får se om man hinner med, men skulle vara riktigt roligt!




 

Skulle vara så häftigt att få åka till Amsterdam, att bara få se deras kultur för när man läser om allting Coffeshops smartshops allting så känns det så overkligt. Som en annan värld, så det är ett måste! :) //  XoXo Amie göörL


hejhejhej

Nu sitter jag på skolan med linnsan;D.. emma och amie har inte tagit sig hit ännu..
Jag fick nyss namnet på den jag ska bo hos in spain av min lärare camilla... vet inte om det är en kille eller tjej ( marti ;O)
kuuul om det är en kille vilket jag tror!!!?!?!?! nog om d nuuu

yaa och imorse när jag cyklade till skolan trodde jag att jag skulle frysa ihjäl alltså e sjukt less på vinter nu!!
Längtar veerkligen till sommaren nu och till sunny beach med alla tjejor!! =)



beskökskommentar: hejsan jag heter linn och jag är jätte bra, tallalalala. idag så ska vi söka upp marti. hejdå :)

// Sandra Dee

hola

jag är helt chockad, gjorde spanskaprovet imorse och var helt förberedd på att det verkligen skulle gå värdelöst men tror faktiskt att det gick ganska bra! amaziiing.
nu sitter jag här i en tom datasal med ida och lyssnar på musik.. har egentligen engelska med tommy, tror inte man kan hitta en lärare som är lika snurrig som han.

det vart ingenting med att träna igår men nu ska jag ringa till min far och övertala han att köpa ett träningskort åt mig! :D
måste juuu, börjar känna mig tjock.

det där med dagens outfit igår kände jag inte var nödvändigt, hade ungefär likadana kläder som sandra la upp en bild, mjukisbyxor och en tjocktröja, grymt ambitöst där av oss. brydd nej.

åhhhhhhhhh, jag vill hyra lokal!! måste ringa o gnälla lite till någon om det snart (= amie). jag vill bara vara full hela tiden numera, haha. som alla mina kära vänner kanske märkt.....

Jag bara älskar denna bild
                                                bye bye bitchees :D // sanna

mia and klara!!

Har nu suttit i timmar känns det som o tryckt mia och klara på datorn, lite smått klockrena faktiskt. Dock så har jag lite ont i ryggen för att ha suttit i köket. Orkade inte röra mig till min säng ;o. Nu hade jag tänkt ta en rök sen kanske fortsätta att trycka lite mia o klara..gnatt

"min man mattias vettuuuh, han e ju hockeyproffs på elit nivååah"



// Sandra

Om ni har lite att göra.

True love from the start. Who could ever see that it would be you and me.
The summer has passed but our love will last. Don't ever want to hurt you, just wanna lay a flirt on you. ;)
You really make me feel, like i wanna deal with everything that's real. Now it's winter cold, but it's you I wanna hold.
Your kiss I never want to miss. Always you in my heart right from the start. obsessed of you, but you don't have a clue. Like my own little droug, it's you I wanna hug.

Till Dej Från Mej.

// Emma


ack ack

Efter att jag läst några av våra nya helt jätte seriösa inlägg undrar jag verkligen vilket liv vi har.. haha
vi pratar så desperat att vi måste hitta på något med vårat liv.
Vilket reluterar till att vi skapar en gemensam blogg som bara gör att vi drar oss till datorn mer,
än att kanske dra ut och hitta på nått, ta en öl med emma kanske? (för att följa trenden)
nej men förfan, jag dricker inte ens öl.

varför tatuerar sig alla tjejer som är tillsamasn med killar som är typ tatuerade över hela kroppen. Det är snyggt, men man ska ju göra det för att man själv vill eller?
Det är ju inte alla som har tattueringar bara för deras älskade har de,
hobbyn kanske bara föll över tjejen när dom blev tillsammans? :O
Sen skulle jag också vilja ha nån tatto, funderar antingen på nacken eller handleden, något litet till att börja med.
Dagens låt: Brother Ali - Forest Whitaker
http://se.youtube.com/watch?v=6ScPoBEFl1Y
en seriös Dagens outfit bild förståss:
ett par mjukisbyxor och en t-shirt

haha sug min
//pahkala

kjolen

Sho alla fans,,. om det finns några ^-^ Sitter på skolan försöker räkna ikapp i matteboken, fett knepiga tal!
Hemavan blev inte av, får väl hitta på något annat att göra,.. ta en öl kanske?
Senare blir det väl att se på film och mysa hemma,. som alla andra dagar. . . . . . . . . . . . . . . . . ! 

Sakna sommaren vill ut och skejta mmmhm! fo shoo! 
Amandas hud finns fortfarande kvar på min bräda sen i sommar då hon ramlade och skrapade upp armbågen. MUMS,.
Have Fun shuu !

Dagens intresse: min bräda, Zeroo så klart ! 
Dagens tips: Don't drink and drive, smooke and fly ! o_O
 

// Emma

Hej på dig

Hejsan vi är på skolan och har just ätit kyckling köttbullar mums med röd salsasås, vi har ett jätte långt hål och har nget att göra..jajajaja

Tatooo på G... funderar på att göra personnummret på skuldran =) på thaii. Nice Nice Jah
Sandra funderar på en tribute till hennes mormor :) kommer bli riktigt fint.

Emma sitter och pluggar matte, ingen öl idag inte!

Snagga sig? emo varning ..men skulle ändå vara nice .. varför tatuerar sig alla tjejer som är tillsamasn med killar som är typ tatuerade över hela kroppen. Det är snyggt, men man ska ju göra det för att man själv vill eller? Själv ska jag tatuera mig över hela kroppen för min kille har det och det är sjukt nice. Boohh


Dagen tips : TYP EN DRAKE ÖVER HELA RYGGEN som är rosa gorilla

Sväva på rosa moln
// Amie and Sandrie Dee ;)


Sanna Åström


hejjjjjjzaaaan, jag är blond. har som inte så mycket mer att sägaaaa haha. Have fun, Tjoe! ;D


RSS 2.0