koh samet

borjan av koh samet var lite av en besvikelse, inga vagar eller folk. Sen akte vi runt och fragade vars alla var, och da kom vi till en as fin strand med fina resturanger och en "stasd" med massa shopping stallen och affareer. Sa nu ar jag helt nojd med det har stallet. jag och amanda och ocksa bestamt oss for att gora lite traningspass for att itne slossa sa mycket pengar. Men vi har iaf hyrt moppar nu och forsoker kora runt pa dom galna puckelpist vagarna! onska oss lycka till!

Kommentarer
Postat av: Vinne

SV: Haha, det är faktiskt sant det jag skrev på min blogg. Så ta det väldigt lugnt när ni kör moped. Bör nog inte vara några problem på Koh Samet för trafiken borde vara rätt mycket lugnare där jämfört med Pattis.



Om Ni inte vill spendera mer pengar på kläder osv så ska ni INTE åka till MBK i Bangkok. En utav världens största köpcentrum jag pratade om. Ni lär nog kunna gå där i veckor utan att tröttna. Helt sinnes hur gigantiskt det är! Det finns Canada Goose jackor där men jag rekommenderar Er att inte köpa det. För uppe hos er i Umeå/Kiruna borde det nog vara en aning kallare och dem är inte så speciellt varma för vårt klimat.



Synd att Ni inte stannade lite längre i Pattis, för det är en ganska fin stad bortsett från alla galna fester, människor osv. Som sagt, jag hade kunnat visa er en annan sida av Pattis och hela Thailand. ;)



Piiz Emms! =D

2011-01-15 @ 19:14:18
URL: http://vinaikodram.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0