Utgång,Skrana!

I lördags åkte vi ut på Krogenkrogen. Det blev en lyckad kväll utan massa problem som det vanligt vis brukar bli. Jag har inte så mycket mer att säga om den kvällen än att det var en bra kväll med gänget! Tack för det.
Idag har vi varit på Bräntberget och åkt skrana och t-fat. Först när vi kom dit så insåg vi att det inte fanns någon ved att elda med. Så det började med att David och Hassan fick åka hem och hämta det. Under tiden åkte vi, det var underbart! Farten och den läskiga känslan trodde jag inte att man skulle få. Med tiden så stängde liften, så vi väntade bara på att dom skulle släcka lamporna. Som tur var så hann vi få upp en eld innan dom hann stänga. Vi satt sedan och grillade korv och drack varm choklad. gödens!
När dom väl släckte lamporna så låg vi bara på backen och kollade upp på den vackra himlen som nu var en vacker bild. Från att inte se den alls till att stjärnorna lyste upp. Allt var kolsvart backen var vit och stjärnorna. Det är sånt jag älskar! Det var länge sedan jag kollade på stjärnorna så det blir definitivt något jag kommer att minnas.
Här kommer lite bilder från kvällen!
Vi fick för oss att göra en pyramid! lyckades tredje gången utan att ramla!
Grilla körv är alltid lika gott när det är kallt och mysigt.
David, Linn och Amanda.
Linn posarrn och Hassan.
Våran vackra brasa!
Kände mig dock lite ensam när jag insåg att kvällen var otroligt mysig. Den hade varit bättre om han hade varit med.
Pöss o knull, är du full? :O

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0