Julafton

Julafton började som vanligt med att alla samlades för att dricka glögg, äta kakor och kolla på kalle anka. När det var slut började vi med maten. Den här julen var det lite annorlunda eftersom att mamma var med <3
Istället för den tråkiga julmaten så fick vi också mammas underbara thai mat. Efter den långa middagen så delades julklapparna ut. Alla var glada och nöjda över sina julklappar. Vi avslutade kvällen med att spela julklapps spelet.
Julklapps spelet.
Det går ut på att man ska slå en tärning om vilka julklappar man ska få. Alla har köpt en julklapp var som man lägger i mitten av bordet. Man kommer överens om en viss siffra. När man sedan slår rätt siffra så får man plocka en julklapp. När alla julklappar är plockade så öppnar man dem. Man fortsätter sedan med att slå tills den rätta siffran kommer upp, då får man knycka saker som andra har plockat. Efter att tiden gått ut så får man det man har. Om man har så otur att man inte har fått något så suger det!
Jag fick:
En morgonrock ( jätte mjuk och fin, med luva! )
500:- till mobilen
1000:- på kortet
100:- kontant
Present kort på Gina 500:-
Boken "När jag hör din röst" ( andra boken av Stephanie Meyer, Twilight )
Trosor
Ögonskugga
Antecknings block, typ en dagbok
En parfym, Paris Hilton
Två ringar
Kräm
En biobiljett
Dusch kräm
En brun kofta
Tack för alla underbara julklappar.
Vill också tacka för alla fina julhälsningar jag fått!
Ett speciellt tack till Amsterdam ( gjort en video där hon sjunger en julsång. )
Imorgon blir det Corona. Jag har längtat till den hela lovet, hoppas att det blir roligare än alla andra krogen kvällar. Hade så fint tills vi hörs igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0