Somliga gar med trasiga skor,.

Ja det gor jag. Jag maste kopa nya!! Jag vill till stranden dar man inte behover ha pa sig nagra skor!! ga runt i sand hela dagarna, doppa fotterna i havet. Kanna hur solen steker pa ett skont satt. Inte som har i ackliga Bankok. Man blir bara stressad av alla manniskor och svettet rinner bara man gar utanfor dorren!! Men iaf ska inte sitta och deppa mer pa bloggen hejsvsjs!!

Hej jag ar en turist

Man marker sa sjukt mycket att alla i Bankok vill ha pengar pengar pengar och lura alla turister. Jag gillar verkligen inte det har stallet vill som sagt tillbaka till koh samet. Vi blev feeet lurade idag iaf ville bara slaaa sooonder nagon!! men iaf sleeeep well! Vi ska forsoka vakna till frukosten imorgon, for forsta ganen!! Den ar fran 07.00-09.30... omg wish me luuuuck

Bankok

Kan ju inte saga sa javla mycket om det har stallet. Fick varsta angesten direkt jag kom hit, ville tillbaka till Koh samet direkt! Usch det har ar verkligen bara ackliga turister som super sig for fulla och inte har nagot liv. Sakna sakna,. vill tillbaka.
Peace

vill inte

vill inte vill inte lamna det har stallet. aker imorgon,.


Koh samet i mitt hjartaaaaaa

Jag kommer aldrig glomma det har stallet! Det ar sa sjukt javla ackligt att vi ska masta aka har ifran om tva dagar. Da blir det Bankok,. Jag maste ju saga att jag ar helt kar  det har stallet. Vill aldrig lamna det. Vill bo har. Vill aldrig mer komma tillbaka till ackliga hor Umea. Visst familjen och vanner. Men jag skulle latt kunna bosatta mig pa den har on. Till alla er som inte rort er utan for Sverige. Det ar ett maste att dra!! Det finns mycket mer att se.
Peace

Koh Samet i mitt hjartaa

Nu har jag verkligen borjat gilla det har stallet! Jag skulle latt kunna bo har, allt ar sa enkelt. Pa dagarna solar man och badar, tranar om man kanner for det! Efter att man har kollat pa solnedgangen sa gar man till stranden och satter sig pa kuddar som ligger ute langs stranderna. Hur mycket fin belysning som helst ocksa! Jag blir helt kar! Sen efter maten vid atta nio tiden sa kommer det massa killar som har eld show. Det ar hur grym som helst. Man trottnar aldrig heller. Sen efter att det ar klart sa finns det grymma fest stallen ocksa om man vill vidare pa det, det finns ocksa mindre baren man kan sitta och chilla vid. Men musiken ar ju vanlig vilket ar galet skont och kul. Ouff FIIREE!!
Ouff vad acklig jag ser ut haha, Fick ha tva maskottar pa mig och en lapp dar det stod "Du ar vaker" haha. Sen fick jag ocksa en ros ring som var gjord av en servett, och ett armband som ar sjalvlysande!! Scaaryy.
Fiiiireee!! haha dom hade lekar pa stranden med eld! Forst korde vi limbo med en lina som brann. Sen nar man klarat sig till andra sidan sa fick man gratis shots. Sen sa fick man ga sa manga ganger man ville. Jag ramlade forsta gangen, jag var redan full! Sen andra gangen tvingade "elskling" mig att ga igenom. Eller nej HAN LYFTE MIG UNDER LINAN! kommer bild pa det senare!! Efter limbo blev det hopprep, vissa borjade brinna mellan benen, sa det var inget jag vagade mig pa! och efter det blev det att hoppa igenom en brinnande ring, men det missade vi. Vi gick vidare till en kixboxnings bar.
Inte lika mycket drag har som det var pa FIIIRE dock. Men man kunde iaf bestalla red bull vodka buckets!
Vilket vi btw blev bjudna pa igarr,. tabben, assa vi fick tre bucket gratis och fem drickar tror jag, vi vinglade hem efter det, tog ett dopp pa vagen hem ocksa! men de var gott!
Nu kommer det lite random bilder hehe.
Forsta dagen i Thailand, var ju tvungen att steka vid pooooolen ii sooooleeen. B)
Hade gott allesammans

koh samet

borjan av koh samet var lite av en besvikelse, inga vagar eller folk. Sen akte vi runt och fragade vars alla var, och da kom vi till en as fin strand med fina resturanger och en "stasd" med massa shopping stallen och affareer. Sa nu ar jag helt nojd med det har stallet. jag och amanda och ocksa bestamt oss for att gora lite traningspass for att itne slossa sa mycket pengar. Men vi har iaf hyrt moppar nu och forsoker kora runt pa dom galna puckelpist vagarna! onska oss lycka till!

tattoooo

Jag har fatt konstiga utslag,. eller myggbett? dom kliar iaf. Jag gick till apoteket och fick nagon kram iaf. Usch det kliar over hela kroppen,.


Don't let the silence do the talking

You lift me up and knock me down
I'm never sure just what to feel when you're around


Sista dagen i Pattaya. I tisdags var vi pa en marknad som var hur stor som helst. Jag blev lite shopping galen, hittade for mycket saker att kopa. Pa marknaden hittade vi en thailandsk svensk fran gbg! Hur kung som helst. Sa vi bestamde att vi skulle traffas senare pa Lucifer, vilket ar den grymmaste klubben har. ouuff vi har fatt hora dom basta live banden ever!! vi har det inspelat sa alla kan fa hora det sen. Gaaanska heta var dom ocksa! tillslut sa hittade han oss och vi hade en kung kvall. Kvallen slutade klockan fem pa morgonen. Alla var nog hyfsat fulla, och det slutade med att Tina smaskade i sig en grashoppa! Det kommer bilder pa det ocksa vare sig ni vill se det eller inte! USCH sa nasty det var!! Nu ska vi iaf dra vidare till Koh Samet, det kommer bli awsome och underbart. Lite knepigt dock att mina pengar redan tagit slut,. var tvungen att skriva till pappa idag och be han satta in mera. Det ar ju helt javla sjukt hur mycket jag har spenderat, utan att ens veta vad jag spenderat pengarna pa. men men hoppas jag klarar mig iaf! 

I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same


Har hittat tva latar som jag ar helt kar i,. dor varje gang jag hor dom. 
Alexandra Burke- The silence
Bruno Mars- Grenade  

Peace!


Pattaya 2 typ

Nu borjar jag bli lite less pa det har stallet. Festandet ar helt insane och man kanner verkligen hur sliten man blir. Lite trakigt att jag inte kan lagga upp bilder ocksa, men det kommer senare kan jag lova!. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men EMMAJ OCH EVE SAKNA SAKNA!!!! <3 Jag har typ blivit svart btw :P bli inte chokade nar ni ser mig nar jag kommer hem! :P Och vanta bara kommer bli annu brunare ocksa! Men ska ga och leta reda pa Alexandra som ar pa sprang nu!! Hoppas vi hittar henne :s :P

 Party People! Drop The Beat Now! !!!


Pattaya

Galen stad detta ar, sjuka klubbar och ackliga manniskor. Men det ar sant man far leva med! Shit nu har jag inte mycket tid kvar pa mig. Kortfattat sa har vi shoppat, solat, badat, ridit elefant, akt vattenskoter, festat, brainfreeezee,. kommer inte pa mycket mer. Men det finns iaf mycket kvar att gora. Men vi tankte chilla lite med chashen och vanta typ med att gora allt kul tills resten av gangen kommer. Nu pallar jag verkligen inte skriva mer, men galet vad mycket musik det ar man inte har hort. !! Jag blir ju bara galen pa alla thailandska ackliga karlekslatar som spelas hela tiden. Men det finns galet bra musik ocksa 


PEACH 


Thailand

Efter manga timmars redande ar vi antligen framme i thailand. All tid resan tog var ju latt vart det!! Nar vi var i Kina sa trodde jag fan att det skulle vara varmt, men konstigt nog sa holl alla pa att frysa ihjal pa flygplatsen,. Lite drygt var det ju ocksa att vi fick vanta typ tio timmar mellan flygen,. Men som sagt det ar sa sjukt vart det! Langtar tills EmmaJ, Steve och David kommer hit. Det kommer bli saa sjukt roligt. Livet ar sa sjukt annorlunda har. Inga problem eller bekymmer. Alla ar bara hur sweet som helst. Just love it! Bilder blir det inte nu, det ar for drygt att lagga in. Nu pallar jag inte skriva mer. Jag har soolat, shoppat och tranat hela dagen sa det ska bli skont att lagga sig och sova snart! kanske ska ta en drink for 15kr i baren forst. ;)

Happy new year people!


RSS 2.0