E.E

Hey babe hey babe heeey! 
Idag har jag varit på stan med brudarna. Vi splittrades efter redan en timma då hälften åkte till bibloteket för att plugga. Jag gick då och hälsade på Amsterdam. Vi satt på hennes skola och skrev ett personligt brev. Båda hade det i en uppgift. Efter ännu en timma på stan så åkte vi hem i regnet. Det var det första regnet jag har varit ute i den här sommaren. Jag tycker att det var galet skönt. Jag älskar regn fattar inte varför alla inte gör det =). När jag och Amsterdam kom hem till mig så softade vi med Amanda och Sanna. Trevligt Trevligt Goda Stunder. Jag och Amsterdam tog bussen till Emilio. Vi spelade guitarr hero, men hann bara med en låt innan hon skulle åka med sin buss. Vi hann med lite "deep talk" innan vi gick in till honom också. 

Jag har tänkt på hur bra jag tycker att det är att lyssna på classisk musik om man ska plugga eller skriva en uppsats. Man tänker mycket djupare och lättare. Det är som att man blir avslappnad av musiken. Om någon känner för att testa så ett tips på en låt. 
Bella's Lullaby- black moon lovers. 
Låten är från filmen Twilight. 

Igår var jag hos tandläkaren och fixade min fram tand. Som tur var så kände jag inget. Det var bara bedövnings sprutan som gjorde ont. Jag hade förväntat mig mycket värre. Det låter ju läskigt att dom sydde i min mun, men jag hann inte lägga märke till det. 

Jag saknar att skriva dagbok och bara allmänt sitta hemma och skriva saker. Nu för tiden blir det nästan inget. Om något så hamnar det på bloggen. 

En bild på snyggaste brudarna i stan.


XoXo
//Emma

E.E

Tjo hopp. 
Har inte hänt så mycket idag. Jag har varit på skolan och skrivit prov. Jag och Amanda har också fyllt i kurser som vi ska läsa i trean. Vi ska testa oss på mattematik C. Det kommer ju bli galet svårt känns det som. Men det skulle vara great om man klarade av det, då hade jag vara stolt över mig själv. 

Musik måste ju vara det bästa som finns. Hur skulle man kunna leva utan musik. Vars skulle man få insperation ifrån om man inte hade alla bra låtar. Hur skulle man kunna bara ligga på sängen om man inte hade musik. 
Det är fett sjukt om man tänker efter på hur mycket musik påverkar en person. YES nu kom jag på vad jag ska skriva tal om...Guess what? Musik. Galet jag skulle ju knappas klarat mig så här långt om jag inte hade haft musik, vad tråkigt allt skulle bli. Men slut pratat om musik. 

Nas- dance 


Jag har ändå ganska konstig musik smak. Jag har ingen aning om vad jag gillar mest heller. Men det lutar alltid mot rock eftersom att alla mina kompisar alltid kommenterar att jag är rock tjejen typ. Men irl så lyssnar jag lika mycket på allt. Jag försöker att lyssa på så mycket som möjligt och upptäcka nya och gamla låtar. 

Keith murray- nobody do it better


Jag saknar att umgås med min mamma. Nu när hon har flyttat ihop med Anders så pratar jag typ aldrig med henne. Det är galet hur mycket man skulle vilja säga till sina föräldrar men inte "vågar". Typ säga att man är stolt över dom, det känns som att det är för tidigt att säga det. Det är något man säger typ när man är gammal och ska ha blivit så vuxen att man klarar av att säga så starka ord.  

Aerosmith- cryin'


XoXo
/Emma

E.E

Hej hej.
Fredag !!!!!!!!!!!!! På fredagen firade vi Julia som fylde 18år. Vi bokade en tjej som kom hem till henne och visade upp sexleksaker. Tänkte att det skulle bli något nytt och spännande. Det är galet så många nya saker man fick se och höra. Det var speciellt roligt för att vi bara var tjejer och satt och drack och kollade på leksaker. Det slutade med att alla beställe sexleksaker i mängder. Vi köpte samanlagt för ungefär 1500kr om jag gissar rätt. Här kommer bilder från kvällen. 
Grattis Julia.
På lördagen firade vi Sanna. Hon fyllde också 18år, det har blivit mycket firande på sistonde. Först var jag Amanda, David, Linn och mamma på fest i Vännäs. Det första vi gjorde var att gå och ta oss ett glas bål. Bålen var så stark att jag nästan spydde  på första klunken. Sen bjöd dom på mat och öl/ vin. Mamma var full efter en kvart. I slutet av dagen då vi skulle åka vidare till Sanna så var hon gaaaaaaanska full. Hon ville inte åka hem utan ville helst stanna och dansa med dom andra. Men vi var tvugna att åka vidare så vi tog med oss mamma. Jag tyckte lite synd om henne, det är inte ofta man ser henne ha så roligt. När vi var framme hos Sanna så böörjade partyt. Vi var redan fulla så vi kom dit och försökte dra igång alla lite. Det slutade med att lägenheten blev stormad av folk. Jag fick panik av alla människor så jag ville dra. Jag åkte nog hem först av alla, var så trött. Så jag åkte hem till Emilio och sov. 

Idag har jag inte gjort så mycket. När jag vaknade så gick Emilio iväg och köpte  subway mackor till oss. Under tiden så städade jag bort lite från köket. Det måste ju se snyggt ut när hans mamma kommer hem. (Hon har varit bortrest). När Emilio kom med maten åt vi tills vi var mätta och belåtna. Jag gick och la mig efter det medans Emilio städade sitt rum. När jag vaknade skulle jag åka hem till pappa så Emilio körde dit mig. När jag kom hem var Sanna, Linn, Marlene hemma hos oss, men inte Amanda. Det tyckte jag var lite knas, men hon var tydligen och köpte skor med David och Steve. Marlene och Alex låg ute på altanen och solade, det såg skönt ut. Jag satte mig på trappan och njöt av solen ett tag. När Amanda kom hem så skulle dom åka ut och äta på resturang, så jag hängde på dom. Det är väl det jag har gjort idag, sen har jag kollat på "One three hill" och "Gossip Girl". Sjukt bra serier. Synd bara att det var sesong slut på "One Three Hill. Skola imorgon känns ganska jobbigt. Det är så mycket som händer nu. Jag ska börja jobba en dag innan vi slutar skolan känns inte så taggat, vill inte missa min avslutning. Får se om jag kan ta ledigt en dag. Det var allt för i dag, känns som att jag skriver lite för mycket för att någon ska orka läsa det,. hehe. piiiiz
XoXo
/ Emma


E.E

Hello!
Idag har jag inte gjort så mycket, jag har dock varit i skolan hela dagen. Jag har varit duktig idag som inte har skolkat. Igår var vi på rättegång med Sanna. Det var roligt att lyssna på, men jag kände att jag hade ont i huvudet när jag kom hem, för att jag hade suttit och rynkat pannan hela dagen. Det gick iaf bra på rättegången. Det är sjukt hur mycket som händer. Läste i tidningen idag om rasisterna som hade gjort något i Vännäs. Det är bara sjukt att man kan hålla på så som dom hade gjort. Tycker dock att det var bra att dom hade demonstrerat mot rasismen. 

Imorgon börjar jag kvart i tolv. Det ska bli skönt att få sova ut en dag. Jag har fått veta att jag ska få sommarjobb i sommar också. Jag ska jobba från åtta till fyra i tre veckor. Hoppas bara att jag kommer att kämpa mig igenom det, och inte hoppa över dagar bara för att jag inte orkar. Räknade ut att jag skulle tjäna ihop runt 9000kr. Då kommer jag ha råd att åka på en resa och leva livet under sommaren. Shoppa lite nya kläder kanske. Det känns fett bra nu, men jag vet att jag kommer tycka att det är jätte jobbigt när det väl börjar. 

Jag längtar som fan till sommaren. Bara för att man känner sig så fri då. Bara för att man slipper tänka på skolan och allt annat, man kan bara göra det man känner för. Den här sommaren ska bli den första som jag verkligen ska njuta och uppskatta. Det är lika bra att man börjar göra det nu så att man inte börjar tänka tillbaka efter sommaren på allt man skulle ha gjort eller allt man inte ville skulle hända. Men som sagt jag ser bara fram emot att göra som jag själv vill. 
XoXo
/Emma 

E.E

Hej Hej,
idag har jag sovit hos Emilio. Jag vaknade med att Amanda och David kom in på rummet. När jag vaknade åkte vi hem till pappa och softade ett tag. När klockan var fem så åkte vi hem till mamma och åt middag. Det var mumsigt. Jag tog med mig mat hem till Emilio så han skulle få äta något. När han ätit klart så har vi tittat på tv och spelat Donkey Kong på datorn. Det är fett roligt men jag har fastnat på en bana som är heeeelt keff. Det kommer blixtar hela tiden och dödar än. Man hinner springa i två sek sen blir man träffad. Jag blir för tillfället fett förbannad. Jag hade typ lust att slå sönder hela datorn. Jag är fortfarande fett förbannad, dock inte pga spelet. Känner mig fett konstig idag. .


Så inne är jag i spel när jag väl spelar. Amanda, Linn och jag. 
Nu ska jag se på Butterfly effect som går på tv. Tycker att den filmen är sjukt grym. Den sticker ut från alla andra filmer. Men men måste sluta skriva nu känns som att jag kommer få damp snart. Måste lägga mig ner och ta det lugnt. 
XoXo
/Emma

E.E

Hejsan! 
Idag vaknade jag till att Amanda stog och hoppade på golvet över mig. Det lät som att det var tre elefanter som var över mig. Jag gick upp och gjorde lite kaffe. Snabbt som tiden går så hann jag bara dricka två klunkar av kaffet. David körde ner mig och Amanda till skolan. Vi tog ett stopp på vägen och köpte cigaretter. När vi väl var framme på skolan så gick vi in i salen och ovanligt nog så var inte klassrummet fullt utan ganska tomt. Det var bara två andra som satt i klassrummet, och Sandra Dee. 
Det har varit dåligt väder i Umeå hela dagen, men nu skiner solen genom molnen. Hoppas bara på att det kommer hålla i sig och bli sommar snart. 
 
Efter skolan ska jag till Emilio och softa. Fick inte sova hos han i går natt eftersom att jag inte hade varit i skolan. Någon konstig regel som pappa har bestämt. Gillar den verkligen inte! Men nu får jag ta och passa på att vara med honom medans jag kan, hoppas på att jag får sova hos honom ikväll. Jag har varit duktig och varit i skolan hela dagen i dag. Det var allt för mig.
XoXo
/ Emma


Halloj!

Idag missade jag min körlektion!!! illa ! och jag suuger på att köra bil så det sög juu för jag behöver verkligen öva om man ska få mitt körkort nån jävla gång! Aja idag har jag vart i skolan bara inte mycket mer... Gå in på www.fargadelinser.se och kolla sjukt roligt med linser, brukar köpa det ibland ändra ögonfärg lite nu och då =) får ett helt nytt utseende! Passa även på att lägga en röst på mig i modelltävlingen som jag är med i nu i Maj! :)
Min riktiga färg
                                                                                                      
Colorblends pure hazel 
  
colorblends blue

E.E

Hej och Hå!

Som jag skrev för länge sedan så ska jag såklart lägga upp bilder från Spanien. Jag vet att det har tagit lång tid, men sån är jag. Iaf,.. här kommer bilder från Spanien.



Det var lite bilder från Spanien. Vad har hänt mer då, jo det har varit valborg. Som Amanda skrev så var vi hemma hos Marlene och grillade och tog några cider mm. Sedan firade vi henne med en stor choklad tårta. Efter det så åkte dom som var 18 iväg på krogen och vi andra tog oss till stan. Jag gick hem med Alexandra från stan. Resten av tjejerna åkte på fest. Fett trist att jag inte fick fira valborg med min älskling,..

Efter att vi varit i Spanien så hade vi två tjeckier som bodde hemma hos oss.

Från vänster: Martina (svensk), Lenka,Paul,Micha. Micha och Paul bodde hos oss och Lenka bodde med Martina. Direkt vi frågade om dom ville hitta på något så skulle dom dricka. Det var roligt, dom hade tagit med sig en vodka flaska till Umeå från Tjeckien. Dom var till och med fulla när dom kom med bussen. Tjeckien måste vara ett riktigt party ställe! =)

Kanske ska lägga upp lite bilder från valborg också medans jag är på g.

XoXo
/ Emma

Valborg

Hej sjukt längesen man skrev nu men men det har vart valborg och vi hade en riktigt lyckad kväll eller rätt så lyckad iallafall, började kvällen med grillning och drack lite cider i solen. Sedan firade vi även Marlene som fyllt 18 dagen innan! Gjorde en stor choklad tårta åt henne. Senare mot kvällen for vi ut på x3m några stycken och de andra for vidare till en fest. Vi hade det trevligt på krogen till det blev lite kaos och de dumma vakterna slängde ut min älsklinG! så vi for till de andra på festen och fortsatte kvällen där. Här är lite bilder från kvällen!
 


Gå in på http://www.fargadelinser.se/ och lägg en röst på MIG!  ;D hihi :)


RSS 2.0