Nyår

Imorgon är det nyår.
Idag har vi varit på stan som alla andra dagar. Jag hittade äntligen en nyårsklänning i sista minut. Den är jättefin. Vi har också varit och köpt jordgubbar och snacks/utblandning till drinkarna. På kvällen åkte vi till Oldstars och tog en öl med Vahe,David,Amanda,Amsterdam,Sanna,Jessica och Alex. Vi åkte hem ganska tidigt eftersom att vi ska upp tidigt imorgon och göra oss i ordning till dagen/kvällen. Amanda och David ska ta in på hotell så jag och Amsterdam hakar på på morgonen och gör oss klara där! Kommer bli kung. Efter det ska vi åka vidare till mamma och äta middag. Hon gör alltid underbar thai mat på nyår.
Campagne och jordgubbar,. mums
Det är så skönt att vara med mamma på nyår. Hon är alltid så glad och har trevligt folk hemma hos sig. Stämning på hög nivå kan man säga.
Får väl se om jag lyckas få någon nyårskyss. Det känns egentligen fel eftersom att jag bara vill ha en viss person. Men vad är nyår utan nyårskyssen? Förra nyår var allt perfekt jag fick min kyss och spenderade året med älsklingen. Så hur fan kommer mitt år se ut nu?
Hoppas på bättre tider kan jag bara säga.
Seeyall

Soola

Hej hej idag har jag varit på stan med Amanda,Sanna,Amsterdam,J-budy,David. Vi gick runt på alla möjliga affärer. Jag hade kvar pengar på mitt present kort på Gina så gick dit och hittade matchande underkläder. Otur som jag har så valde jag fel storlek på Bh:n så gav den till Amanda. Vi köpte också lösnaglar och lösögonfransar. När vi var less på att gå runt på stan åkte vi till Ersboda och köpte dricka till nyår. Glömsk som jag är så glömde jag köpa det viktigaste,.Champagne!!! Det blir en till vända till systemet imorgon. Jag har fortfarande inte hittat någon nyårsklänning. Det känns så otaggat om man inte har det, man vill ju åtminstånde vara fin på nyår!
När vi kom hem så beställde vi mat från Great Eastern! Underbart gott. Vi åt friterad kyckling och biff med bambuskott. Mätta och belåtna som vi var kom vi på att vi skulle åka ner på Östermalm och sola. Det var helt underbart skönt att komma in i värmen efter kylan. Efter solningen åkte vi hem igen och kollade på Leagaly Blond. Kung film det där! Det är väl allt som har hänt idag.
Jag saknar att hänga. Spela tv-spel. Lyssna på våran musik. Mysa, hålla hand. Blicken, leendet, fjantandet.
Seeeyalll!!
Btw,. Filmen "The Chair" söööööög. Bara en dålig b "skräck" film.

Fiiiilm

Hej hej allihopa! Idag har jag inte gjort mycket kan jag ju bara säga. Märkte när jag vaknade att jag har vänt på dygnet otroligt mycket, pallar inte sånt egentligen. Men vad kan jag göra åt saken om jag är en nattuggla. Jag vaknade klockan fyra i dag, eller igår måste jag väl säga eftersom att klockan är fyra på morgonen nu. =) Jag Amanda och David bestämde oss för att hitta på något med Sanna vid nio tiden. Vi insåg då hur mycket klockan var och att det var försent för att åka och fika. Det fanns inga andra alternativ än att åka iväg och hyra film!
Vi hyrde "The children","Street fighter" och "The chair".
The Children var bra, men man blev sjukt arg och stressad av den kan jag ju lova. Det var vissa saker som man hade velat veta mer av som inte togs fram i filmen också.
Street Fighter, som kommer från spelet var också bra. Jag gillar filmer där dom slåss. Riktigt grymt! Filmen handlar som sagt om samma sak som spelet går ut på.
Vi hann inte se den tredje filmen så den sparar vi tills imorgon. Den verkade riktigt läskig. Den handlar om en tjej som just har kommit ur en psykos. Hon börjar sedan misstänka att hennes hus är hemsökt. För att bevisa att hon inte har blivit galen så börjar hon filma sig själv och allt som händer. Filmen verkar påminna ganska mycket om "Paranormal Activity" som också är en sjukt bra film.
Imorgon blir det förmodligen ut och shoppa! Får se om jag hittar något roligt att köpa, eller om jag ens orkar ta mig upp i tid imorgon. Hatar att vända på dygnet så att man inte hinner vakna innan allt stänger. Måste också säga att jag har köpt en jätte fin tjock tröja från Gina. Den är grå och full av dödskallar, löööv it! Den var dock inte på rea, men mycket värt köp iaf.
Sov Gott, nu ska jag fortsätta läsa "Om jag kunde drömma". Älskar den!!!!

Avatar

Idag har jag varit på bio med Alexandra. Vi såg Avatar. Åh det var så sjukt bra. Jag hade hur höga förhoppninar som hels på den, men det blev inte sämre för det. Jag fick lite ont i huvudet i början för att det hände så mycket. Ögonen är inte vana vid att man ska följa med så snabbt. Efter dom tre timmar så fick man lite ont i rumpan dock. Filmen var dock hur värd som helst. Har inte sett en så bra film på länge. Filmen var så sjukt bra att man började tro at tman var inne i deras värld. När filmen var slut gick vi ut och all njutning av filmen försvann direkt! Ut i kylan och snö ovädret!
Usch blä äckligt.
Vi blev hämtade av Amanda och David och åkte och lämnade av Alex. När vi kom hem så såg vi på en film som heter L.A Gigoloo typ, vet inte riktigt hur det stavas. Den var bra ett tag men slutet var inte bra. Jag gillar inte olyckliga slut. Usch.
Nu ska jag se på en till film som heter "The propocal" vet inte hur det stavas heller. Känner att jag måste öva lite på engelskan haha.
Hade bra pojkar och flickor!

Julafton

Julafton började som vanligt med att alla samlades för att dricka glögg, äta kakor och kolla på kalle anka. När det var slut började vi med maten. Den här julen var det lite annorlunda eftersom att mamma var med <3
Istället för den tråkiga julmaten så fick vi också mammas underbara thai mat. Efter den långa middagen så delades julklapparna ut. Alla var glada och nöjda över sina julklappar. Vi avslutade kvällen med att spela julklapps spelet.
Julklapps spelet.
Det går ut på att man ska slå en tärning om vilka julklappar man ska få. Alla har köpt en julklapp var som man lägger i mitten av bordet. Man kommer överens om en viss siffra. När man sedan slår rätt siffra så får man plocka en julklapp. När alla julklappar är plockade så öppnar man dem. Man fortsätter sedan med att slå tills den rätta siffran kommer upp, då får man knycka saker som andra har plockat. Efter att tiden gått ut så får man det man har. Om man har så otur att man inte har fått något så suger det!
Jag fick:
En morgonrock ( jätte mjuk och fin, med luva! )
500:- till mobilen
1000:- på kortet
100:- kontant
Present kort på Gina 500:-
Boken "När jag hör din röst" ( andra boken av Stephanie Meyer, Twilight )
Trosor
Ögonskugga
Antecknings block, typ en dagbok
En parfym, Paris Hilton
Två ringar
Kräm
En biobiljett
Dusch kräm
En brun kofta
Tack för alla underbara julklappar.
Vill också tacka för alla fina julhälsningar jag fått!
Ett speciellt tack till Amsterdam ( gjort en video där hon sjunger en julsång. )
Imorgon blir det Corona. Jag har längtat till den hela lovet, hoppas att det blir roligare än alla andra krogen kvällar. Hade så fint tills vi hörs igen!

God Jul & Gott Nytt År!!

Önskar alla nära och kära God Jul & Gott Nytt År!
Kanske lite tidigt att säga Gott Nytt År, men lär inte bli flera inlägg innan nyår!
Btw,. bara jag som är vaken den här tiden elr ?

Check it out.

http://oneight.wordpress.com



Galet

Det är ju bara sjukt hur snabbt tiden går just nu. Äntligen är snön här! Allt jag vill göra  nu är att dra till Hemavan och gliiida ner för backen på brädan. Vakna till solen och ta en kopp kaffe till ciggen. Ta en kall öl i bastun, springa ut naken och kasta mig i snön. Åh vad jag vill.
Men hur blir det på nyår utan en nyårskyss? Måste hooka nu!
Någon som är intresserad ?
Hoppas att det bli en bra julafton och nyår, även fast Linn och Sandra är i stockholm då! Hoppas att ni har det jävlig kul också. Nyår bli så mycket mindre utan er tjejer!

Hoppas att den här julafton blir den bästa ever!
Även fast jag inte har någon kille nu så ska det nog funka,.. hoppas jag!
Ciao bellas!


En bra förklaring på mig för tillfället.

Hurtful- Erik Hassle

I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed 
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same 

(The same, the same, I stayed the same)

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away 
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize 
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I used to buy my time 
I used to beat around the bush 
I'd rather give my ego another push 
I used to be a fool 
It was a foolish game I played 
And it's a fool's faith coming mistakes I made 
Once I had it right it was all too late 

(Too late, too late, too little too late)
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com

You don't know what you got until you're missing it a lot
I had to go throw it away 
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize 
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful 
It's hurtful 

Oh what I did to you
(What I did to you) 

What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize 
What I did to you was hurtful
And what I'm going through is hurtful
So me!
See yall

RSS 2.0