ska man skratta eller gråta?

friends with benefits, what a joke.
Vad tycker ni?
Ska man låta en person man ÄLSKAR gå, eller hålla på med den även fast den inte vill vara tillsammans med en?
Utnyttja läget lixom.

Grym unge.

http://www.youtube.com/watch?v=5z4PKBNzmuo
Hadebraa!

Måndag redan.,,.

Hej hej har inte orkar skriva dom sista dagarna på grund av att jag har gjort ganska mycket och deckat direkt när jag kommit hem. I lördags var det födelsedags fest för Vahe. Grattis! Det var en mysig lokal vi var i med öppen spis. Lokalen blev dock ganska rök full efter ett tag. Det började svida i ögonen och man var ofta tvungen att gå ut för frisk luft. Annars hade kvällen flyt!
Det var dom bilderna.
På lördagen såg jag på bio med Amanda,David,Emilio och Steve. Vi såg på "Snabba Cash". Filmen var hyfsat bra men inte min typ av film, den var ganska seg i början också. Jag trodde att det skulle vara mycket bättre än vad det var iaf. Lite besviken blev jag.
Nu ska jag åka hem till Emilio och laga mat,. seeeyah

Fredag

Hej hej idag har vi varit på skolan till fyra,. Jobbg dag. Vi hade ett möte på skolan med rektorn och två lärare,. shit vad vi inte fick ut något av det, "k" satt typ bara och tryckte ner på oss. Usch ogillar henne mycket.
När vi kom hem gjorde jag i ordning middag, det blev varmkorv och pommes. Det blev feett gott! Efter middagen så försökte jag verkligen hålla mig vaken men det gick inte, så jag somnade som vanligt. När jag vaknade var klockan nio och alla i huset var borta. Det var inte kul att vakna och veta att man typ missat hela dagen. Jag gick ner och tog mig ett glas läsk och en skål ostkrokar. Gödens!
När väl Amanda kom hem så rullade det bara in folk. Jag satt på mitt rum och kollade på "american pie 2" då kommer Amanda, Linn, Amsterdam, Julia och Sanna. Jag blev typ ganska lost där ett tag. Efter ett tag kom också Hassan och TT. Vi gick ut och rökte då kom David och Emilio. Emilio stannade dock inte. Sedan spelade vi poker, det var sköjjigt. Gick ganska bra, men vi hann inte spela klart innan folket skulle rulla vidare.
Hade gött, får se om det kanske blir fest hos Vahe imorgon!

Check it out! Drunk animals.

http://www.youtube.com/watch?v=naLLw9TrGh0
Soft! djur som blir fulla på att äta en frukt som har jäst.

Dygnet

Dom senaste dagarna har det inte blivit mycket skrivande. Måste säga att det beror på att jag har somnat direkt jag kommit hem från skolan., lite knas där men,. Det är sjukt störande, jag kommer hem sätter mig framför tv:n, kollar på One tree hill, eller ah så mycket jag orkar iaf, brukar somna efter halva avsnittet.
Nu har jag läst klart "när jag hör din röst". Den var som förväntat sjukt bra. Nu väntar jag bara på att pappa ska åka iväg till affären och köpa nästa bok som heter "ljudet av ditt hjärta" tror jag,. Jag kollade också upp när den filmen skulle komma ut, och om jag kollade rätt så kommer den till sommar.
Som sagt är mitt dygn ganska knas vaknade som sagt för en halvtimma sedan. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.
Senare idag ska jag åka upp på sjukhuset och kolla om jag är allergisk mot cider eller sprit. Eller kanske något ämne som finns i cider. Som dom flesta vet så brukar jag få ont i bröstet när jag har druckit cider eller någon drink. Nu har jag testat dricka bara öl och det går bara fin fint. Det ska bli spännande att få veta vad det är för något.
På söndag blir det bio, "Snabba Cash". Jag längtar redan tills det. Det blir jag, Emilio, Amanda, David och Steve. Jag har inget annat planerat i helgen för en gångs skull. Kanske ska sitta hemma och kolla på Analysera mera,screem eller scary movie! Något blir det väl iaf.
Nu ska jag stiga upp och göra mig en kopp kaffe!
Lev livet, låt inte livet leva dig.

Soova

Inatt blev det inte en blund av sömn. Satt uppe hela kvällen och läste ur "När jag hör din röst". Boken börjar närma sig sitt slut nu, och jag är redan taggad att fortsätta läsa den sista boken. Jag läste säkert mot tvåhundra sidor i natt. Som jag kunde gissa så fick jag gå runt på skolan som en Zombie idag. Jag lyckades till och med somna under en otroligt tråig lekrion. Det var ganska pinsamt när jag fick mina "somna inte" ryck i hela kroppen. Antar att läraren märkte att jag hade somnat eftersom att hon villa avsluta så snabbt som möjligt med klagande på att alla somnade.
När jag kom hem från skolan gick jag upp på mitt rum direkt. Jag tog en dusch sen gick jag in och lade mig på min soffa. Jag hade planerat att kolla på "one tree hill" på tv, men lyckades bara höra att det började sedan låg jag och sov.
Jag vaknade av att pappa stod utanför mitt rum och knackade och ville att jag skulle komma ut för att vi skulle över till farmor och äta middag. Jag kunde knappt hålla mig vaken under hans samtal, utan sa bara snabbt att jag inte orkade. Jag hörde mig själv börja slöddra på orden så lade inte ner mycket mer energi på att försöka hålla mig vaken.
Klockan åtta vaknade jag igen och insåg hur mycket klockan var. Jag tog tag i bordet och försökte stödja mig för att lättare kunna sätta mig upp i soffan. Jag började då minnas att jag drömde att jag försökte lära mig att sy. Då menar jag inte sy vad som helst utan att sy en människa! Jag kopplade ganska snabbt att det var från boken jag läser. När Carlise syr igen Bella´s arm efter hennes födelsedag.
Men nog om det, jag tar mig ner iaf och äter middag. Det kändes ju ganska ovärt att stiga upp klockan åtta för att äta middag när jag inte ens var hungrig. Men det var gott iaf. Det blev skinksås med pasta.
Allt jag vill nu är bara att gå och lägga mig igen, men jag och Amanda har en redovisning imorgon på skolan som vi måste göra klart nu. Det känns otroligt jobbgt har inte riktigt koll på min hjärna än, men vi får väl se hur det går.
Peace out!

Lyssna om ni har tid.

http://www.youtube.com/watch?v=OxEXAJBXmhI

Utgång,Skrana!

I lördags åkte vi ut på Krogenkrogen. Det blev en lyckad kväll utan massa problem som det vanligt vis brukar bli. Jag har inte så mycket mer att säga om den kvällen än att det var en bra kväll med gänget! Tack för det.
Idag har vi varit på Bräntberget och åkt skrana och t-fat. Först när vi kom dit så insåg vi att det inte fanns någon ved att elda med. Så det började med att David och Hassan fick åka hem och hämta det. Under tiden åkte vi, det var underbart! Farten och den läskiga känslan trodde jag inte att man skulle få. Med tiden så stängde liften, så vi väntade bara på att dom skulle släcka lamporna. Som tur var så hann vi få upp en eld innan dom hann stänga. Vi satt sedan och grillade korv och drack varm choklad. gödens!
När dom väl släckte lamporna så låg vi bara på backen och kollade upp på den vackra himlen som nu var en vacker bild. Från att inte se den alls till att stjärnorna lyste upp. Allt var kolsvart backen var vit och stjärnorna. Det är sånt jag älskar! Det var länge sedan jag kollade på stjärnorna så det blir definitivt något jag kommer att minnas.
Här kommer lite bilder från kvällen!
Vi fick för oss att göra en pyramid! lyckades tredje gången utan att ramla!
Grilla körv är alltid lika gott när det är kallt och mysigt.
David, Linn och Amanda.
Linn posarrn och Hassan.
Våran vackra brasa!
Kände mig dock lite ensam när jag insåg att kvällen var otroligt mysig. Den hade varit bättre om han hade varit med.
Pöss o knull, är du full? :O

Fredag

Asså idag hade vi en lektion på skolan, men eftersom att våran grupp ligger efter så sjukt mycket och lärarna var på möte så fick vi inget gjort som vanligt. På kvällen åkte jag,amanda,sandra,david,sanna,linn,alex och spelade på hemmakväll. I slutet kom Hassan också. När vi var klara så åkte alla hem och Amanda och David hyrde filmer som vanligt. Kung!
När jag Sanna och Sandra stod utanför hemmakväll och rökte så kom det en äcklig gammal volvo och körde förbi oss. Dom stirrade sönder och körde as sakta. Sedan åker dom en bit och vänder och kommer tillbaka. Nu hade dom vevat ner rutan på sin otroligt fula bil och skrek: Luder,jävla fittor, fittor haha luder!
Sen kommer dom tillbaka, men vi hinner inte reagera på att det är dom. Dom åker vidare och vänder igen. Nu har David och Amanda kommit ut och bilen åker bara förbi sakta och kollar på oss. Vi fattar ingenting vad vill dom? känner dom oss? har dom något liv?
Men iaf så går vi in på Waynes coffee. När vi sitter där inne ser vi att bilen åker fram och tillbaka typ fyra gånger till.
Man bah,.har dom något liv? vad vill dom? mogna? känner dom oss? Vill dom ha fight! haha nee det sista var ett skämt! orkar inte lägga ner tid på några fjortisraggare/bondlurkar som krusar runt i stan på en fredag kväll.
Usch blir bara otroligt äcklad och skrattretande! :D
Men iaf nu ska vi se på massor av skräckfilmer!!!! tagga yeeeahh.
Känner också att jag är otroligt över speedad har ingen aning varför, vill typ ut och springa och skrika och hoppa och dansa och bah YEAH YEAH YEAH YEAH YEAH
ha en bra fortsatt fredag kväll gott folk!

Skoola

Jag vaknade klockan fyra på morgonen och visste inte vad jag skulle göra. Jag bestämde mig för att vara vaken eftersom att jag ändå hade skola. När jag väl hade väntat ut tiden så åkte jag och Amanda till skolan i kylan. När vi var på skolan så fick vi veta att vi inte hade någon lektion! FAIL! Amandas fel!
Aja men vi åt lunch på skolan iaf, sedan åkte vi hem. Jag somnade nästan direkt när jag kom hem. Det var otroligt skönt att somna till tv:n på min soffa. När jag vaknade igen halv sju så gick jag ner och åt lite middag. Efter det kom Emilio och hälsade på. Vi myste framför tv:n med "family guy och simson". Nu hade jag tänkt att göra en tidig kväll eftersom att vi har en otroligt dryg lektion imorgon.
UF!!!!! SUGER!!!VAFAN ÄR DET FÖR SKIT ASSÅ!!!! AJA
peace out! =)

Skola

Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag sov tills klockan var halv fem, då åkte jag och Amanda iväg för att hämta David i Holmsund. När vi varit där hämtade vi upp Alex och åkte hem till farmor för att äta middag. Vi blev dock en timme försenade! haha fail på den. Jag har fått tillbaka min jacka nu också! najs. Den var hemma hos Jessicas granne, hans kompis hade tagit fel när han hade varit hos Jessica på nyår. Sjukt najs att jag hade kvar alla mina saker i den också, mina tuggumin, hemma nyckel och pengar. Jag som absolut är helt pank är nu lycklig över små pengarna som fanns i jackan! =) Det känns ju sjukt jobbigt att stiga upp klockan nio imorgon för att ka iväg till skolan. Galet hur fan ska jag lyckas? Får väl hoppas på det bästa. Nu ska jag fortsätta läsa "när jag hör din röst". Åh jag längtar bara till alla snuttig-heter i boken. Man kan säga att jag är lite smått beroende av böckerna och filmerna!
Hadegött!

Filmkväll.

Idag var jag först och spelade datorspel på Hemmakväll. Det var jag,Amie,Sanna,Linn,Alex,David,Emilio och Hassan. Efter spelandet hyrde vi två filmer som vi såg hemma hos mig och Amanda. Jag ser förtillfället helt beng ut pågrund av att jag inte sov något igår natt. Ska bli djävulskt skönt att sova nu asså. Vi såg iaf på "Borta bäst, hemma värst" filmen var ju bara för kung. Otippad och kung. Synd att Emilio missade filmerna asså. Efter första filmen så kom Vahe och Arkan också. Vi hade just börjat se den andra filmen då, och det var "American pie" vet dock inte vilken av dom det var. Men den var också kung! Det har varit en lugn och trevlig kväll, nu orkar jag verkligen inte skriva mer, känner att mitt huvud kommer att explodera om jag är vaken längre.
Jag hittade dock ingen bild på den andra filmen, men hade kung!
God natt sov så jävla gott!

Hemmakväll.

Hej hej idag har jag varit med Sanna och Amie på Hemmakväll. Vi åkte dit vid halv fem, sedan åkte vi hem en snabbis vid halv sju. Man var ju tvungen att stoppa i sig lite mat också. Så snabbt vi var klara åkte vi genast ner till stan igen för att fostsätta spela. David hakade också på såklart. När vi insåg att våra fyra timmar var slut så var vi tvungna att fylla på med en extra timma. Så det jag har gjort i dag är att sitta framför en dator och spela "Left 4 Dead" kung spel! Jag är helt beroende av det,. kanske inte så bra att jag är det. När jag kom hem så satt jag och Amanda och målade en lång stund. Hon har gjort en jätte fin bild av henne och David. Galet fin den blir. Jag ska måla en tjej som kysser en kille., manga typ! gillar kärleks bilder.
Kung spel, döda döda zombies! Längtar tills jag kan spela Left 4 dead 2 med, you know who! ;)
Som det kanske märks så har jag absolut inte lyckats vända på dygnet än. Det verkar som att det blir värre och värre bara. Känner mig sjuk också, kanske därför jag inte kan somna på nätterna. Först kan jag inte somna för att jag har astma och hosta. När jag väl har somnat så vaknar jag av att jag svettas sönder! Inte najs det där. Nu är klockan tio i sju,. frågan är ju om jag vågar gå ner och ta en cigg,. pappa kanske ska upp och jobba snart :S spokey.
Jag är så sjukt uttråkad, nu när jag egentligen borde sova. Jag har också börjat sakna min mobil. Jag vill ha tillbaka den och fippla med musiken, känner att jag börjar bli lite uttjatad med min musik på mobilen. Måste försöka hitta mitt sim kort också fort, hade fan just fyllt på den med 500kr. gaaah galet.
Nu ringde pappas väckar klocka!
Måste softa ett tag nu, får väl se om det blir någon sömn i natt.,.
Sweet dreams!

Nyår, 2010

Shuu jag har varit lite borta dom senaste dagarna så hänger inte riktigt med bloggande. Iaf nu kommer lite smått och gott från nyår.
Först åkte jag,Amie,Amsterdam och David till Amies och Davids hotellrum. Där gjorde vi oss klara inför kvällen och softade med dricka. Rummet var hur mysigt som helst. Stor säng, brevid sängen fanns det en gardin för ena väggen, när man drog bort den så kunde man se rakt in i badkaret. Något i den här stilen.
Hej hej här är jag.
Champagne på G också.
När vi var klara såg vi ut såhär.
Håret var dock inte klart,. och jag lyckades inte vara med på någon pose bild ;P
När vi var klara åkte vi vidare till mamma och skulle äta middag. Pappa körde dit oss.
En liten facebild på mig hemma hos mamma. Vi hade just spelat julklapps spelet och vunnit massor med saker. Jag var ju ganska nöjd över mina energi drycker! kung! Vi passade också på att fixa lösnaglarna. Mina lossnade ju dock innan vi ens hunnit fram till Jessica. Mammas mat LÖÖÖW IT.
Väl hemma hos Jessica så tog vi fram allt snacks vi köpt. Vi ställde fram allt på ett bord och blandade drinkar, underbart!
Chips x2, oliver, korv x2, dipp x3, energidrycker x8, nötter, läsk x4, massor med utblandning.
Alexandra softar med sitt "Chill Out" vin..
Jag sitter bara och är allmänt full XD kanske kommer upp fler bilder senare.
Kvällen blev inte så pissig som jag trodde att den skulle bli. Fast väl hemma hos Jessica fick vi lite panik med folk. Tolvslaget började närma sig. Jag hade ingen nyårskyss?! Fick lite panik där ett tag, men sen när tolvslaget kom så blev jag räddad av Sanna och Amsterdam som gav mig varsin nyårskyss. Tack för det!
När vi skulle utrymma lägenheten och dra vidare ner på stan så inser jag att min jacka är borta. Mitt simkort till mobilen är också borta. Åh alltid något som ska försvinna. Nu fick jag veta att det var grannen som hade råkat ta med sig min jacka istället för hans. Kung att jag får tillbaka den iaf!
När vi kom ner på stan så försvann bara Amie och David, jag och Jessica stod helt lost i hotell korridoren. Alex kom ut från ett rum och sa att vi skulle komma in, det var dock ingen där. Jessica skulle dra vidare så jag ringde Emilio och fick ta mig till honom. Kändes ganska fel där men,. kvällen blev ändå hyfsat lyckat, blev dock bättre när jag kom hem till min Babe. Don´t get me wrong.
Peace out!

RSS 2.0