Fredag

Asså idag hade vi en lektion på skolan, men eftersom att våran grupp ligger efter så sjukt mycket och lärarna var på möte så fick vi inget gjort som vanligt. På kvällen åkte jag,amanda,sandra,david,sanna,linn,alex och spelade på hemmakväll. I slutet kom Hassan också. När vi var klara så åkte alla hem och Amanda och David hyrde filmer som vanligt. Kung!
När jag Sanna och Sandra stod utanför hemmakväll och rökte så kom det en äcklig gammal volvo och körde förbi oss. Dom stirrade sönder och körde as sakta. Sedan åker dom en bit och vänder och kommer tillbaka. Nu hade dom vevat ner rutan på sin otroligt fula bil och skrek: Luder,jävla fittor, fittor haha luder!
Sen kommer dom tillbaka, men vi hinner inte reagera på att det är dom. Dom åker vidare och vänder igen. Nu har David och Amanda kommit ut och bilen åker bara förbi sakta och kollar på oss. Vi fattar ingenting vad vill dom? känner dom oss? har dom något liv?
Men iaf så går vi in på Waynes coffee. När vi sitter där inne ser vi att bilen åker fram och tillbaka typ fyra gånger till.
Man bah,.har dom något liv? vad vill dom? mogna? känner dom oss? Vill dom ha fight! haha nee det sista var ett skämt! orkar inte lägga ner tid på några fjortisraggare/bondlurkar som krusar runt i stan på en fredag kväll.
Usch blir bara otroligt äcklad och skrattretande! :D
Men iaf nu ska vi se på massor av skräckfilmer!!!! tagga yeeeahh.
Känner också att jag är otroligt över speedad har ingen aning varför, vill typ ut och springa och skrika och hoppa och dansa och bah YEAH YEAH YEAH YEAH YEAH
ha en bra fortsatt fredag kväll gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0