Rykten

Jag är så sjukt less på folk som tror att dom känner mig. Eller folk som tror att dom vet något om mig och sprider äckliga rykten som verkligen inte stämmer. Så alla som inte har något liv och inte har någor annat att prata om än mig, snälla skaffa er ett riktigt liv. Så allt jag vill säga är; FUCK ER ALLA som ens går på det som sägs, och FUCK ER SOM HAR SPRIDIT RYKTEN!


If you wanna get hight, you got to move with the flow

Helgen har varit as skön! I fredags var jag, Amie, Amsterdame och jessi ute på five. När vi kom dit så fick vi reda på att det kostade 120:- whooot? Vem betalar det för ett inträde? JO, vi såklart. Även om allt inne på FIVE visade att kvällen skulle suga såå blev den kung. Folket man är med kan göra allt! Träffade också Mini och Jebril där. Eftersom att Jebril just fyllt år så tänkte vi ge honom och Mini en liten överraskning. Så vi skrev in dom på kareoke listan, så kvällen slutade med att dom " sjöng", mycket vackert! ,. NOT.

Lördagen,. det var planerat att vi skulle festa, men all energi försvann efter fredagen. Det började med god mat hos mamma <3. Sedan tog vi en runda till Amsterdame och kollade in hennes nya lägenhet! Hur mysig lägenhet som helst, vill typ sno den! :P Sedan vidare till teg då jessie och Steve kom. Där satt vi,. sen kom Linn och Hassan förbi en snabbis. Vi kollade på "trebarnsmamma som röker på". Det var typ det roligaste jag sett på länge. Sedan åkte vi runt och cruisade lite för att fördröja tiden tills Ante och Fenán skulle komma. Sen blev det lite film och mys!

Kid Cudi- Erase me
Skaburbian Collective- Flow


HELT UNDERBARA LÅTAR, om ni är med mig så är det dom här två låtarna som kommer spelas! <3

Love 2 the people!

Burger day!

Idag har det väl inte hänt speciellt mycket,. Jag Amanda och David körde Barre till tågstationen. Det var fett fint där inne! Vi tog en fika och testade hissarna! ;) AASSS roligt. Sedan gjorde jag Amanda och David hamburgare. Det var sjukt gott! Nu ska vi bara vänta på att klockan ska ticka på, så ska vi hämta upp Alex på stan. Här kommer lite bilder,.  



SÅÅ smarrigt såg det ut!
Ha det gött people.


usch och fy jag vill spy, PÅ DIG.

Är äckligt förbannad och äcklad just nu. Kan jag typ bli döv så jag sipper höra vad som händer. Där sjönk du jävligt lågt kan jag säga.

Kristine Mirelle- Let go


http://www.youtube.com/watch?v=XkWZjYf2aBU

Every time I found the words to say
What I thought would make things okay
I kept it all inside
Slowly drowning in my pride
I never could admit my own mistakes
Some how I thought things would fall into place
And I made a change too late

Here, past all the lights
Where everything's clear
Nothing seems to change
How I love you and now
You're gonna leave
I'm just slowly dying here inside
Trying to let go

Maybe I just thought I had you here
I thought that you would not go anywhere
I abused my position and I didn't care
And now that you no longer turn to me
And it seems that you got over me
I can hardly breathe
You no longer need me
I'm just sorry I found out late but all the choices I Made I thought of me
And not how it'd be to watch you walk away
I know I'll never make it right but everyday I try
In hopes you might come back you're where my heart's at
I have to find a way

Here, past all the lights
Where everything's clear
Nothing seems to change
How I love you and now
You're gonna leave
I'm just slowly dying here inside
Trying to let go

And everytime I think of you
It's hard for me to think of what I can do
I used to have you here beside me
I just want you here beside me baby
How can the sun keep shinin'
When my whole body's cryin
I know I never told you why
I need you in my life

Ohohohooooo

Here, past all the lights
Where everything's clear
Nothing seems to change
How I love you and now
You're gonna leave
I'm just slowly dying here inside
Trying to let go


Sjukt vacker låt !


Jay Smith

Fredagen var helt ok, vi drack och hade kul. Sedan åkte vi till Five. Tre deltagare från "Parasise Hotel" skulle dit. Jag är så less på att dom alltid ska ta dit folk som man inte ens vill se. Jag skulle vilja att dom drog dit någon skön artist istället, så man iaf ser den som kommer dit. Vilka är dom ens 18-20 åringar som aldrig växte upp och måste göra allt för att bli lite känd,.vänta nu,. hmm känd? Nee inte ens det,.

Visste ni att JAY SMITH åkte fast för att ha rökt hash. Hoppas inte att han tappar sina fans pga en sån LITEN sak som det. Han kan lika järna gå och vinna hela tävlingen och bli känd.



hade gött people!

olles

Skön kväll på Olles med Amanda EmmaJ Alex och Barre. Tack för en skön kväll vill jag bara säga.

Annars vill jag också säga att jag är sjukt less på att alla ska tjata på mig om körkortet! Kan alla bara sluta och låta mig sköta mitt. . .
peace!

Hoho fockes.

Heey idag är det farsdag och då måste man visa att man verkligen älskar och uppskattar sin kära fader. =)
Jag Alex och Amanda köpte en bok till pappa som man ska fylla i och skriva allt bra om honom och hur mycket man uppskattar honom, även fast man inte alltid säger det. Vi bakade också en smarrig tårta som vi lade rosa grädde på. Jag hann dock inte ta bild på den innan alla börjat äta av den.





Nu är det dags att laga farsdags middag =)
Love you daddy cool <3



Horokop

Tur
Dagen saknar händelser som kan hjälpas eller stjälpas av tur. Därför märker du inte av och bryr dig inte heller särskilt mycket om vilken tur eller otur du just nu erfar.
Hälsa
En känsla av nedstämdhet minskar dag för dag. Tecknen intar ett allt gynnsammare läge.
Ekonomi
Det händer ingenting märkligt, utan allt förblir vid det gamla. Du behöver inte tänka så mycket på din ekonomi just nu.
Arbete
Du tycks ha glömt något väldigt viktigt, och det kan bli pinsamt för dig om det upptäcks. Du bör ta dig en funderare på vad du kan ha missat.
Kärlek
Du har inte riktigt tålamod med ett seriöst förhållande. Kärleken är för dig mest flirt och korta romantiska möten.
Relationer
De människor som du oftast tyr dig till kan vara litet kalla idag. Det beror antagligen inte på dig utan snarare på att de är upptagna med annat.

Mobil bilder, från min nya xperia mini <3











LOVE THE WAY YOU LIE (PART 2)
Seeyaall!




Tandläkaren.

Så sjukt drygt. Jag steg upp klocka nio/ tio? för att ringa till pappa, så han skulle ringa vidare till Amanda för att hämta bilen på Volvo. Sen när jag just vaknat så ringer amanda och säger att hon redan är vaken och att hon snackat med pappa. Så jag stiger upp går ner och sätter på kaffe. Jag kollar på klockan som då är 10:10. så jag tar kaffet och går upp på mitt rum och gör mig klar. Sen går jag ner igen när jag är klar för att ringa och höra vars Amanda är. Då var klockan alltså 10:40, jag började känna mig stressad för jag hade tid hos tandläkaren 10:50. Så när jag får tag i Amanda så dog hennes tele... Så jag ringer till pappa,.och frågar om Amanda har hämtat bilen då säger pappa att hon skule göra det om en halv timme,. jag började flippa då och trodde att dom hade glömt bort när jag skulle vara hos tandläkaren. Då sa pappa, har du kollat på köks klockan Emma?, öhh jaa antagligen? Sen bah, jag har inte ställt om den så du är en timme tidig,..,.,.,.,,.,.,.ÄR DET ETT SKÄMT ELLER? OMG,.

Bilder från Halloween
















Tack till Antonia för en sjukt kul fest. Restan av kvällen var också kung, synd bara att jag är kass på att ta bilder.

Halloween

Halloween var nog den bästa dagen någonsin! Jag har dock inga bilder att lägga upp än, men jag lovar att det kommer komma några bilder senare iaf! Först var vi på teg och förfestade och gjorde oss iordning. Sedan åkte vi vidare till ersboda där Antonya hade sin fest. Där var stämningen på topp och alla hade hur kul som helst. Efter det så åkte vi till Corona. Där var det helt underbart. Jag hade mitt livs roligaste kväll. Inte för att något speciellt hände, utan bara för att allt flöt på. Jag var dock lite lost då och då, men hittade ganska snabbt folket jag åkte dit med. När Corona stängde, vilket var allt för tidigt. Så åkte vi till teg igen och körde en soft efterfest. Den slutade såklart med att dem flesta deckade, jag hann inte ens märka när dom flesta åkte för att jag hade somnat.

Förutom det så har jag hittat en ny kung låt som jag är helt besatt i. Om ni inte har hört den så lyssna på den!

Ahmir- Come back.

hadet gött fokes!


RSS 2.0